Dieteticos Intersa Ansistre`s, 60 capsule, 28,9g Intersa Labs

Ansistre`s, 60 capsule, 28,9g Intersa Labs

Disponibil la comanda online

SKU 20458
76,70 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Stres Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ansistre`s, 60 capsule, 28,9g Intersa Labs de la Dieteticos Intersa

Ansistre`s, 60 capsule, 28,9g Intersa Labs

Supliment alimentar cu Magneziu marin, Rhodiola rosea, Frunze de portocal amar, Roinita, Vitamina B6.Fara zaharFara glutenMagneziul si vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la functionarea normala a sistemului psihologic.

Ingrediente: extract uscat din frunze de roinita (Melissa officinalis L.), oxid de magneziu (de origine marina), gelatina (agent de glazurare), milt, extract uscat din radacina de roza de aur (Rhodiola rosea), 3% rozavine si 1% salidrozida, alge spirulina (Spirulina Turpin), maltodextrina de porumb (agent de umplere), siliciu hidratat (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), ulei esential de frunze de portocal (Petit Grain Bigarade) (Citrus aurantium L.), vitamina B6. Contine derivate de peste.

Mod de administrare: Luati 2 capsule pe zi timp de 15 zile. 1 înainte de micul dejun sau prânz si 1 înainte de cina. Apoi luati o capsula pe zi pentru restul lunii.

Acest produs este un supliment alimentar. Nu depasiti doza zilnica recomandata mentionata. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Continut per o capsula VNR* Vitamina B6 1 mg 71,42% Magneziu 75 mg 20% Extract de roinita 210 mg - Extract de Rhodiola 60 mg - ulei din frunze de portocal amar 4 mg - *VNR=valori nutritionale de referinta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite