Dieteticos Intersa CLA + Q10 + L-Carnitina, 45 capsule, 58g Intersa Labs

CLA + Q10 + L-Carnitina, 45 capsule, 58g Intersa Labs

Disponibil la comanda online

SKU 20466
83,10 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Efort fizic sustinut Cure de Slabire Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere CLA + Q10 + L-Carnitina, 45 capsule, 58g Intersa Labs de la Dieteticos Intersa

CLA + Q10 + L-Carnitina, 45 capsule, 58g Intersa Labs

Supliment alimentar Cromul si biotina contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor. Fara zahar Fara gluten Ingrediente: CLA-80 [acid linoleic conjugat din seminte de catina (Carhamus tinctorius L.)], gelatina si glicerina (agenti de acoperire), L-carnitina tartrat, ceara de albine si lecitina de floarea-soarelui (emulgatori), coenzima Q10 (ubidecarenona), oxid de fier (colorant), picolinat de crom, D-biotina. 

Mod de administrare: Se recomanda sa luati 2-4 capsule pe zi înainte de mese.Acest produs este un supliment alimentar. Nu depasiti doza zilnica recomandata mentionata.

A nu se lasa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Continut per 2 capsule CLA 1400 mg L-carnitina 120 mg Coenzima Q10 14 mg Crom 20 mcg (50%*) Biotina 100 mcg (200%*) *VNR = valori nutritionale de referinta.

Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.Continut: 45 capsule (58 g)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite