Dieteticos Intersa Phytonoct, 28 capsule, 13,77g Intersa Labs

Phytonoct, 28 capsule, 13,77g Intersa Labs

Disponibil la comanda online

SKU 20457
64,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Insomnie Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Phytonoct, 28 capsule, 13,77g Intersa Labs de la Dieteticos Intersa

Phytonoct, 28 capsule, 13,77g Intersa Labs

Supliment alimentar cu Melatonina, Magnolie, Hamei, Vitamina B6, Roinita, Macul Californiei.Fara zaharFara glutenMelatonina* contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la ameliorarea senzatiei subiective de jet lag (dezorientare temporala).*=Efectul benefic se obtine prin consumul a 1 mg de melatonina înainte de culcare.

Ingrediente: gelatina (agent de glazurare), extract uscat din scoarta de magnolie (Magnolia officinalis Rehder & E.H. Wilson) - 1% magnolol si honokiol, extract din planta de hamei (Humulus lupulus L.), extract din frunze de roinita (Melissa officinalis L.), extract din radacina de valeriana (Valeriana officinalis L.) si extract din macul Californiei (Eschscholzia californica Cham.), L-triptofan, stearat de magneziu (agent antiaglomerant), vitamina B6, melatonina, siliciu coloidal (agent antiaglomerant).

Mod de administrare: luati o capsula înainte de culcare.Acest produs este un supliment alimentar. Nu depasiti doza zilnica recomandata mentionata. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Continut per o capsula Vitamina B6 (*VNR) 1 mg (71%) L-triptofan 20 mg Melatonina 1 mg Magnolie (1% magnolol) 90 mg (0,9 mg) Macul Californiei 70 mg Hamei 70 mg Roinita 70 mg *VNR=valori nutritionale de referinta 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite