Dvr Pharm Cito-Propolis 60 cps

Cito-Propolis 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22289
54,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cito-Propolis 60 cps de la Dvr Pharm

Mod de utilizare:

Câte 1 capsulă pe zi.

Ingrediente/capsulă: Capsulă vegetală din orez; extract granulat CO2 combinat cu hidroetanolic (maltodextrină) din propolis, conținând 10% total polifenoli și 2% flavonoide: 80 mg; extract din Agaricus (Agaricus subrufescens), cu min. 30% polizaharide: 50 mg; extract apos uscat 6-10:1 (dioxid de siliciu) din Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis), cu min. 8% acid cordicepic: 50 mg; pulbere din rizomi de Șofran-de-India/Turmeric (Curcuma longa): 40 mg; pulbere din frunze de Zmeur (Rubus idaeus): 40 mg; pulbere din frunze de Urzică (Urtica dioica): 40 mg; pulbere din rădăcini de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus): 39,8 mg; extract din Shiitake (Lentinus edodes), cu min. 30% polizaharide: 20 mg; extract din tal de Maitake (Grifola frondosa), cu min. 30% polizaharide: 20 mg; extract hidroetanolic 50:1 din Reishi/Ganoderma (Ganoderma lucidum), cu min. 20% polizaharide și min. 10% triterpene: 20 mg;

uleiuri esențiale de: Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata): 0,1 mg; Smirnă (Commiphora myrrha): 0,1 mg. Acțiuni fiziologice: Turmeric: are proprietăți antioxidante semnificative. Agaricus: ajută la răspunsul imunologic; susține apărarea naturală. Ginseng-siberian: susține rezistența fiziologică a organismului în cazul condițiilor severe de mediu ambiant; tonic pentru susținerea capacităților mentale și fizice în caz de slăbiciune, oboseală, epuizare, refacere după boală (în perioada de convalescență). Contraindicații:

A nu se consuma de către persoanele alergice la produsele apicole (propolis), de către femeile însărcinate sau care alăptează.A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite