Dvr Pharm Helico-Propolis 60 cps

Helico-Propolis 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22290
48,27 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Helico-Propolis 60 cps de la Dvr Pharm

Mod de utilizare:

Câte 1 capsulă pe zi.

Acțiuni fiziologice:

Dafin: uleiul esențial contribuie la distrugerea microorganismelor patogene.

Urzică: susține sistemul imunitar. Cuișoare: mențin o digestie sănătoasă.

Ingrediente/capsulă: Extract granulat CO2 supercritic combinat cu hidroetanolic (maltodextrină) de propolis, conținând 10% polifenoli și 2% flavonoide: 100 mg; extract din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), cu 97% oligofructoză: 100 mg; capsulă vegetală din orez; extract apos 6-8:1 din corp fructifer de Ciuperca-de-cerneală (Coprinus comatus), cu min. 30% polizaharide: 50 mg; pulbere din frunze de Merișor (Vaccinium vitis-idaea): 50 mg; pulbere din părți aeriene de Oregano (Origanum vulgare): 50 mg; pulbere din frunze de Urzică (Urtica dioica): 49 mg; uleiuri esențiale de: Oregano (Origanum vulgare): 0,5 mg; Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia): 0,2 mg; Cuișoare (Eugenia caryophyllus): 0,2 mg: Dafin (Laurus nobilis): 0,1 mg.

Contraindicații: A nu se consuma de către persoanele alergice la produsele apicole (propolis), de către femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite