Dvr Pharm Propolis-Imunitate 60 cps

Propolis-Imunitate 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22292
54,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Imunitate Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Propolis-Imunitate 60 cps de la Dvr Pharm

Mod de utilizare: Câte 1 capsulă pe zi.

Acțiuni fiziologice: Ganoderma: contribuie la apărarea imunologică naturală. Astragalus: susține rezistența fiziologică a organismului; ajută la menținerea unui (micro) sistem sănătos. Eucalipt: util în caz de tuse și răceală. Dafin: contribuie la distrugerea microorganismelor patogene.

Ingrediente/capsulă: Extract granulat CO₂ combinat cu hidroetanolic (maltodextrină) din propolis, conținând 10% total polifenoli și 2% flavonoide: 112,5 mg; extract hidroalcoolic 18-20:1 (maltodextrină) din rădăcini de Astragalus (Astragalus membranaceus), conținând minimum 70% polizaharide: 112,5 mg; capsulă vegetală din orez; extract din Reishi/ Ganoderma (Ganoderma lucidum), conținând minimum 30% polizaharide: 56,25 mg; pulbere din rădăcini de Astragalus (Astragalus membranaceus): 56,25 mg; pulbere din rădăcini de Ashwagandha (Withania somnifera): 56,25 mg; pulbere din frunze de Brusture (Arctium lappa): 55,125 mg; uleiuri esențiale de: Eucalipt (Eucalyptus globulus): 0,5625 mg; Niaouli (Melaleuca quinquenervia/viridiflora): 0,225 mg; Cuișoare (Eugenia caryophyllus): 0,225 mg; Dafin (Laurus nobilis): 0,1125 mg.

Contraindicații: A nu se consuma de către persoanele alergice la produsele apicole (propolis), de către femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite