Dvr Pharm Propolis-Sept 60 cps

Propolis-Sept 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22293
54,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Faringita Imunitate Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Propolis-Sept 60 cps de la Dvr Pharm

Mod de utilizare:

Câte 1 capsulă pe zi.

Acțiuni fiziologice: Dafin: uleiul esențial contribuie la distrugerea microorganismelor patogene. Reishi/Ganoderma: susține sistemul imunitar. Merișor: susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe.

Ingrediente/capsulă: Extract granulat CO₂ supercritic combinat cu hidroetanolic (maltodextrină) de propolis, conținând 10% polifenoli și 2% flavonoide: 112,5 mg; capsulă vegetală din orez; extract apos 6-8:1 (maltodextrină) din frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), cu min. 5% derivați hidroxicinamici exprimați ca acid rosmarinic: 56,25 mg; extract apos 6-8:1 din corp fructifer de Ciuperca-de-cerneală (Coprinus comatus), cu minimum 30% polizaharide: 56,25 mg; extract din Reishi/ Ganoderma (Ganoderma lucidum), conținând minimum 30% polizaharide: 56,25 mg; pulbere din frunze de Merișor (Vaccinium vitis-idaea): 56,25 mg; pulbere din părți aeriene de Oregano (Origanum vulgare): 56,25 mg; pulbere din frunze de Afin (Vaccinium myrtillus): 54 mg; uleiuri esențiale de Oregano (Origanum vulgare): 0,5625 mg; Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia): 0,5625 mg; Cuișoare (Eugenia caryophyllus): 0,5625 mg; Salvie (Salvia officinalis): 0,45 mg; Dafin (Laurus nobilis): 0,1125 mg.

Contraindicații: A nu se consuma de către persoanele alergice la produsele apicole (propolis), de către femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite