Dvr Pharm Propolis-Urinar 60 cps

Propolis-Urinar 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22294
54,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Infectii urinare Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Propolis-Urinar 60 cps de la Dvr Pharm

Mod de utilizare:

Câte 1 capsulă pe zi.

Ingrediente/capsulă: Extract granulat CO2 supercritic combinat cu hidroetanolic (maltodextrină) de propolis, conținând 10% polifenoli și 2% flavonoide: 112,5 mg; capsulă vegetală din orez; extract apos (maltodextrină, dioxid de siliciu) din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), cu min. 7% siliciu: 84,375 mg; extract hidroetanolic 10:1 (maltodextrină) din fructe de Ienupăr (Juniperus communis): 84,375 mg; pulbere din frunze de Merișor (Vaccinium vitis-idaea): 56,25 mg; pulbere din frunze de Brusture (Arctium lappa): 56,25 mg; pulbere din frunze de Urzică (Urtica dioica): 54 mg; uleiuri esențiale de: Oregano (Origanum vulgare): 0,5625 mg; Ienupăr (Juniperus communis): 0,5625 mg; Cimbru (Thymus saturejoides): 0,5625 mg; Ravintsara (Cinnamomum camphora): 0,225 mg; Cuișoare (Eugenia caryophyllus): 0,225 mg; Dafin (Laurus nobilis): 0,1125 mg.

Acțiuni fiziologice: Dafin: uleiul esențial contribuie la distrugerea microorganismelor patogene.

Ienupăr: susține funcția excretorie a rinichilor; folosit în mod tradițional pentru a susține eliminarea pe cale renală a apei și funcțiile de purificare ale organismului. Urzică: susține eliminarea pe cale renală a apei.

Contraindicații: A nu se consuma de către persoanele alergice la produsele apicole (propolis), de către femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite