Dvr Pharm Shiitake + Maitake – 30 de capsule

Shiitake + Maitake – 30 de capsule

Disponibil la comanda online

SKU 22275
42,23 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Imunitate Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Shiitake + Maitake – 30 de capsule de la Dvr Pharm

Shiitake + Maitake este un „duet japonez” pentru sănătate, cu o formulă complexă, marca DVR Pharm. Produsul conține extracte standardizate și pulvisuri din cele două ciuperci medicinale. Mai mult, shiitake și maitake sunt potențate de nu mai puțin de alte 9 ingrediente active, rășini, plante și minerale, care cresc biodisponibilitatea amestecului. 

Shiitake și maitake sunt două ciuperci medicinale, folosite de secole în „țara soarelui răsare”. În medicina tradițională japoneză, sunt considerate o sursă naturală de putere pentru organism, în lupta acestuia cu afecțiunile. Iar, în zilele noastre, a fost studiat efectul acestor fungi și al substanțelor active din compoziția lor în raport cu profilaxia mutațiilor celulare, ce pot conduce la afecțiuni tumorale. De asemenea, au fost cercetate și în raport cu eficientizarea unor tratamente clasice, precum chimioterapia sau chiar radioterapia.  

Nu în ultimul rând, Shiitake + Maitake are un rol important asupra imunității, fiind util și în echilibrarea reacțiilor inflamatorii generate de dezechilibrele imunitare. 

Mod de utilizare

Câte 1-2 capsule pe zi, înainte de masă, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Acțiuni fiziologice Shiitake + Maitake – 30 de capsule:

  • susține sănătatea organelor respiratorii
  • susține sistemul imunitar
  • conține antioxidanți care pot proteja celulele de radicalii liberi în caz de aport insuficient sau excedentar de nutrienți
  • contribuie la rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite