Calmosed 70cps FAVISAN

Calmosed 70cps FAVISAN

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20100
25,04 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Insomnie Anxietate, atac de panica Stres Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Calmosed 70cps FAVISAN de la Favisan

Calmosed 70cps FAVISAN

pentru sănătatea sistemului nervos și cardiovascular

Contribuie la diminuarea stărilor de excitabilitate fizică și senzorială. Suport pentru funcționarea normală a sistemului nervos, pentru reducerea tensiunii nervoase. Ajută la menținerea stării de relaxare, contribuie la un somn sănătos. Suport pentru funcția cardiacă, pentru reducerea frecvenței pulsului cardiac, pentru creșterea fluxului sanguin, pentru buna oxigenare a celulei nervoase. Este suport pentru reducerea spasmelor, crește rezistența organismului la stres. Suport pentru fluidizarea și purificarea sângelui, menține pereții vaselor și capilarelor nepermeabili, are efect favorabil asupra circulației sanguine în ansambul ei. Ajută la păstrarea presiunii sângelui în limite normale. Contribuie la relaxarea vaselor de sânge; menține elasticitatea arterelor, asigură miocardului sângele oxigenat necesar. Ajută inima să asigure debitul sanguin adecvat corpului, protejându-l de edemele consecutive acestei insuficiențe.

Mod de utilizare: ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule de 3 ori/zi, ultima înainte de culcare

Doza zilnică recomandată: 3 x 1-2 capsule/zi

Ingrediente/cps.: 75 mg talpa gâștei (Leonurus cardiaca), 37,5 mg păducel (Crataegus monogyna), 37,5 mg valeriană (Valeriana officinalis), 25 mg hamei (Humulus Lupulus), 25 mg lavandă (Lavandula angustifolia), 25 mg sulfină (Melilotus officinalis), 25 mg iarbă mare (Inula helenium),  capsulă(gelatină).

Atentionare: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si Ia vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra Ia 15-25°C, ferit de lumina si umiditate.

Fabricat in Romania

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite