FaviCapilar 70cps - FAVISAN

FaviCapilar 70cps - FAVISAN

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20096
29,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Caderea parului Ingrijire par Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere FaviCapilar 70cps - FAVISAN de la Favisan

Favicapilar Favisan, 70 capsule: supliment alimentar ce are rolul de a intarzia incaruntirea si de a promova repigmentarea. Acest produs protejeaza impotriva caderii parului. Coenzima Q10 din compozitia produsului are efect antioxidant, protejand foliculii de par de actiunile daunatoare ale radicalilor liberi. Ginkgo biloba este recunoscuta pentru proprietetae de a imbunatati circulatia sanguina in organism, in timp ce urzica fortifica, revitalizeaza si da stralucire parului.

Ingrediente: extract uscat 24/6 din frunze de Ginkgo biloba (24% ginsenoside) (168 mg); capsula: gelatina, dioxid de titan, PABA/acid paraaminobenzoic (116,85%), lactat de zinc, coenzima Q10 (25 mg), pulbere din parti aeriene de Urzica/Urtica dioica (20 mg), oxid de magneziu, acid ascorbic, D-pantotenat de calciu, vitamina E 50%, acid boric, oxid de zinc, sulfat de cupru pentahidrat, selenit de sodiu, fosfat disodic heptahidrat, sulfat de mangan monohidrat, sulfat de zinc heptahidrat, sulfat de magneziu heptahidrat, molibdat de sodiu dihidrat, D-biotina, acid folic, clorura de crom (III) hexahidrata

Mod de utilizare: se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale, cu o cantitate mare de apa.

Beneficiu: Stralucire, Revitalizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite