Pelinita, 70 capsule, favisan

Pelinita, 70 capsule, favisan

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20101
26,63 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Parazitoze intestinale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pelinita, 70 capsule, favisan de la Favisan

Pelinita, 70 capsule, favisan

Proprietati:
Supliment alimentar folosit traditional pentru tratarea tulburarilor digestive si a parazitozelor intestinale sau ca adjuvant in infectii virale, planta avand un puternic efect antiviral. 

Pelinita (Artemisia annua) este o planta anuala de 30-100 cm originara din Asia ce este adesea confundata cu pelinul si folosita in traditia chineza pentru a trata febra, inflamatii, dureri de cap, sangerari si malaria. Planta contine fitochimicale diverse, inclusiv polifenoli precum cumarine, flavone, flavonoli si acizi fenolici. Administrata in combinatie cu fierul, planta are capacitatea de a distruge celulele canceroase existente in organism.

 Ingrediente/capsula:
- pelinita (Artemisia annua) - 250mg, capsula de gelatina.

Mod de administrare
Se iau cate 2 capsule de 3 ori pe zi inainte de mesele principale in cure de 3 saptamani, cu o pauza de 2 saptamani intre 2 cure.

Precautii:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite