Talpa Gastei, Paducel si Vasc 40cps FAVISAN

Talpa Gastei, Paducel si Vasc 40cps FAVISAN

Disponibil la comanda online

SKU 19274
15,02 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Astm bronsic Hipertensiune arteriala Stres Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Talpa Gastei, Paducel si Vasc 40cps FAVISAN de la Favisan

Vasc, talpa gastei si paducel se recomanda ca adjuvant in afectiuni cardiovasculare, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, nervozitate, stres, bufeuri, linistirea starilor de sufocare in astm, in toate starile in care organele sunt antrenate de o excitatie.

Capsulele de vasc, talpa gastei si paducel mentin sanatatea sistemului nervos si cardiac, scad tensiunea arteriala, induc o circulatie normala la nivelul coronarelor, favorizeaza o mai buna hranire a celulelor musculare ale cordului si imbunatatesc microcirculatia cerebrala.

Adjuvant in:
- afectiuni cardiovasculare;
- ateroscleroza;
- hipertensiune arteriala;
- nervozitate;
- stres;
- bufeuri;
- linistirea starilor de sufocare in astm;
- toate starile in care organele sunt antrenate de o excitatie.

Ingrediente/cps: 1 cps(0.25g) contine:100 mg talpa gastei(Leonuri herba), 75 mg paducel(Crataegi folium  cum flos), 75 mg vasc(Visci folium), gelatina(capsula).

Mod de administrare: 1 capsulă de 3 ori pe zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite