Turita Mare 70cps FAVISAN

Turita Mare 70cps FAVISAN

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20099
25,04 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Urticarie Faringita Diaree Reumatism Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Turita Mare 70cps FAVISAN de la Favisan

Suport in tulburari digestive si splenice, pentru afectiuni renale si vezicale.

Efecte: tonic amar, astringent, fortifiant cardiac, regenerator vascular; favorizeaza cresterea secretiei biliare si eliminarea bilei in intestin (coleretic-colagog); excita secretiile gastro-intestinale marind apetitul; lizeaza calculii renali si biliari.

Recomandari: ca adjuvant in inflamatiile gatului si gurii (anghina, faringita, stomatita ulceroasa), cord marit, emfizem pulmonar, colecistopatii cronice, congestii hepatice, hipoaciditate gastrica, calculoze renale si biliare, diateza urica (tendinta de a depune acid uric), reumatism cronic articular si muscular, urticarie, diaree, afectiuni splenice.

Ingrediente/capsula: Turita mare (Agrimoniae herba) 250mg, gelatina (capsula).

Mod de administrare: ca supliment alimentar 3 x 1 cps/zi.

A se pastra la 15-25 grade C, ferit de lumina si umiditate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite