Herbagetica Superfecund femei 120 cps

Superfecund femei 120 cps

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18064
71,29 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sarcina Fertilitate femei Sarcina si alaptare Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Superfecund femei 120 cps de la Herbagetica

SuperFecund Femei este un produs special creat pentru femeile care doresc să rămână însărcinate. SuperFecund Femei crește capacitatea de reproducere a femeilor prin refacerea echilibrului hormonal, reglarea menstruației și stimularea ovulației.

SuperFecund Femei conține o combinație unică de extracte care lucrează sinergic în organism pentru a crește șansele unei femei de a rămâne mai repede însărcinată.

 

Beneficii:

 • Susține organele reproducătoare feminine

 • Stimulează ovulația

 • Reglează sistemul hormonal

 • Efect antistres

 • Efect afrodiziac

 Extractele de Zmeur, Shatavari, Crețișoară, Trifoi roșu, Diong Quai și Giloy susțin organele reproducătoare ale femeii. În primul rând, hrănesc și întăresc uterul și mucoasa uterină, pregătesc organele genitale feminine pentru a susține o sarcină și stimulează circulația sangvina către acestea.

Șansele de sarcină ale unei femei cresc semnificativ pe măsură ce ovulația acestora este regulată. Prin extractele naturale de Vitex, Maca, Zmeur, Shatavari, Crețișoară, Cohoș negru și Ghimbir, SuperFecund Femei stimulează și reglează ovulația lună de lună. În plus, extractele naturale prelungesc faza luteală și stimulează formarea și eliberarea ovulului de către ovare.

Adjuvant în:

  • Ciclu menstrual neregulat

  • Ovulație neregulată

  • Menstruații dureroase și abundente

  • Dereglări hormonale manifestate prin acnee, apetit sexual redus, păr facial, păr subțiat, creștere inexplicabilă în greutate

  • Creșterea șanselor de a rămâne însărcinată

Vitex, Ashwagandha, Maca, Trifoi roșu, Shatavari, Crețișoara, Dong Quai, Cohoș negru și Armurariu acționează împreună pentru a reface echilibrul hormonal al femeilor. Aceste extracte reglează secrețiile hormonale, normalizează ciclul menstrual, reduc crampele abdominale, sângerările menstruale abundente și stările de iritabilitate. În plus, stimulează ficatul să elimine toxinele și excesul de hormoni din organism.

Pentru a pregăti organismul feminin de sarcină, SuperFecund Femei acționează și ca antistres natural prin extractele de Ashwagandha, Centella, Giloy, Damiana și Maca. Aceste extracte naturale relaxează sistemul nervos, protejează sistemul reproducător și hormonal feminin de efectele stresului, reduc stările de anxietate și depresie.

Maca, Shatavari, Damiana și Ghimbirul cresc apetitul sexual al femeilor ajută la reducerea uscăciunii vaginale și la creșterea nivelului de energie prin a regla funcțiile glandelor suprarenale.

SuperFecund Femei este un produs remarcabil, cu o compoziție complexă care le ajută în egală măsură atât pe femeile care doresc să rămână însărcinate cât mai repede, cât și pe cele care își doresc o menstruație regulată și echilibru hormonal.

Administrare                                    cate 2-3 capsule                   pe zi                                  

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 4:1 Mielărea (Vitex agnus-castus) standardizat 0.5% Agnuside                                 70 mg  
Extract 8:1 Ashwagandha (Withania somnifera) standardizat 7% Withanolide                                          60 mg  
Extract 4:1 Maca (Lepidium meyenii)                                  45 mg  
Extract 5:1 Zmeur (Rubus idaeus)                                          40 mg  
Extract Shatavari (Asparagus racemosus) standardizat 40% Saponine                                 40 mg  
Extract 4:1 Trifoi Roșu (Trifolium pratense)                                         35 mg  
Extract 5:1 Crețișoară (Alchemilla vulgaris)                                 35 mg  
Extract 4:1 Dong Quai (Angelica sinensis)                                         30 mg  
Extract 4:1 Cohoş negru (Cimicifuga racemosa) standardizat 2.5% Glicozide triterpenice                                 20 mg  
Extract 10:1 Giloy (Tinospora cordifolia) standardizat 2.5% substanțe amare                                         20 mg  
Extract 10:1 Centella asiatica standardizat 20% Triterpenoide                                 20 mg  
Extract 10:1 Damiana (Turnera diffusa)                                          15 mg  
Extract 4:1 Armurariu (Silybum marianum)                                 10 mg  
Extract 10:1 Ghimbir standardizat 5% Gingeroli                                          10 mg  

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite