Indian Herbal Cardiotone 60 cps

Cardiotone 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 19277
53,09 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cardiotone 60 cps de la Indian Herbal

Cardiotone contine o combinatie de plante folosita in Ayurveda pentru a sustine sanatatea inimii si a intregului sistem circulator. Aceasta combinatie este inspirata din formulele indiene traditionale, menite sa fortifice musculatura cardiaca si sa protejeze intregul sistem cardio-vascular.

Cardiotone favorizeaza imbunatatirea microcirculatiei, optimizarea debitului sanguin si sustine organismul in procesul de refacere a elasticitatii vaselor sanguine. Ajuta astfel la diminuarea simptomelor precum hipertensiunea arteriala, palpitatiile, senzatia de presiune in zona pieptului.

Indicatii:

  • Cardiopatii
  • Angina pectorala
  • Aritmie
  • Insuficienta cardiaca
  • Hipertensiune arteriala

Recomandam folosirea produsului Cardiotone impreuna cu Circutab datorita actiunii sinergice a celor doua produse.

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.


Ingrediente: Celastrus Paniculatus, Phyllanthus Emblica, Nardostachys Jatamansi, Terminalia Arjuna, Terminalia Belerica, Terminalia Chebula, Withania Somnifera procesate in extract de: Boerhaavia diffusa si Cedrus deodara.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite