Indian Herbal Dizolax 60 cps

Dizolax 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 19278
53,09 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Dizolax 60 cps de la Indian Herbal

Dizolax este un laxativ complet natural, ce favorizează reglarea frecvenței scaunelor, fără a exercita, totuși, o presiune mărită asupra intestinelor.

Plantele medicinale aflate în componența acestui produs au ca efect normalizarea peristaltismului și a tranzitului intestinal. Purifică organismul prin evacuarea, pe cale naturală, a toxinelor existente în colon, înlăturând astfel senzația de greutate, oboseală, sau apatie.

Dizolax ajută, suplimentar, la evacuarea produșilor reziduali (proveniți din hrana incomplet digerată) de pe tractul digestiv. Ajută la distrugerea oxiurilor și a bacteriilor, împiedicând depunerea fungilor și a paraziților pe pereții intestinali. Reduce balonarea și flatulența.

Atunci când se instalează constipația, adeseori se constată apariția unor micro-fisuri și micro-leziuni de-a lungul tractului digestiv, cauzate de consistența rigidă a scaunului. Dizolax ajută la vindecarea țesuturilor, estompând, în același timp, senzațiile de durere asociate.

Toate aceste efecte favorizează îmbunătățirea generală a digestiei și a tuturor proceselor biologice asociate acesteia.

Un alt aspect deosebit de important este acela că, în Ayurveda, se consideră că una dintre cauzele principale ale migrenei este tocmai constipația. Atunci când aceasta se instalează într-un anumit grad, toxinele stagnante în colon sunt preluate de sânge și reintroduse în circulație. Din această cauză, sângele nu mai poate aduce un aport suficient de oxigen către creier, iar efectul imediat este instalarea migrenei. Dizolax susține diminuarea intensității migrenelor pe care le cauzează constipația.

Specialiștii Indian Herbal recomandă folosirea produsului Dizolax împreună cu IBS Laxa, datorită acțiunii sinergice a celor două produse. Pentru a acționa eficient la nivelul întregului proces digestiv, folosiți acest produs împreună cu Digest Complet.

Ingrediente

Dizolax conține: Amomum Subulatum, Boerhaavia Diffusa, Cassia Angustifolia, Cuminum Cyminum, Eclipta Alba, Ferula Narthex, Foeniculum Vulgare, Piper Nigrum, Ptychotis Ajowan, Punica Granatum, Rosa Damascena, Terminalia Chebula, Sauvarchala.

Cassia Angustifolia este un purgativ puternic, utilizat tradițional în tratarea constipației și care acționează prin stimularea peristaltismului intestinal.

Ferula Narthex reduce crampele abdominale cauzate de flatulență, precum și afecțiunile spasmodice ale intestinelor. Are un puternic efect antihelmintic.

Ptychotis Ajowan: semințele acestei plante medicinale sunt folosite pentru a lupta împotrva problemelor, cum ar fi: constipația, indigestia, flatulența, dispepsia. Semințele acestei plante estompează durerile intestinale și au un efect general de îmbunătățire a digestiei.

Doza recomandată pentru consumul zilnic: Câte 1-3 capsule, o dată pe zi, seara.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite