Medica Artemisia 3 X Biotics X 40cps

Artemisia 3 X Biotics X 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 19983
68,87 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Boli hepatice Imunitate Parazitoze intestinale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Artemisia 3 X Biotics X 40cps de la Medica

Artemisia (pentru al carei principiu activ artemisinina i s-a acordat in anul 2015 Premiul Nobel) are actualmente numeroase studii ce dovedesc efectele benefice in infectiile cu SARS Cov-2.

Artemisinina, chiar daca este prezenta intr-o cantitate mai mica in Artemisia absinthium este biodisponibilizata prin procesul de fermentatie al plantelor medicinale care duce si la formarea de acid acetic cu efecte de “curatare” a ficatului si impiedicarea formarii de cheaguri sangvine; in actuala pandemie complicatiile apar in special datorita cedarii organelor prin coagulopatia diseminata.

Prezinta pe langa efectele benefice hepato biliare si eficienta in preventia si tratarea malariei fiind utilizata in medicina traditionala chineza, dar si in Delta Dunarii, unde pescarii lipoveni au folosit-o in acelasi scop pana la aparitia antimalaricilor de sinteza clorochina /hidroxiclorochina.

Ingrediente/capsula:

  • atomizat din plante fermentate (Artemisia absinthiumCurcuma longaZingiber officinaleCoffea arabicaGlycyrrhiza glabra),
  • polen poliflor fermentat in culturi SCOBY
  • pulbere de Shilajit & Triphala (Phyllanthus emblica, Terminalia chebula, Terminalia bellirica).

Artemisia 3xbiotics – Beneficii

  • Este un produs cu puternic efect antiviral, antibacterian, antiinflamator, antioxidant
  • Stimuleaza eliminarea parazitilor, prin actiunea sa antiparazitara la nivel intestinal
  • Stimuleaza sistemul imunitar prin intarirea imunitatii celulare
  • Imbunatatete digestia, functia hepatica si vezica biliara realizang astfel si coagularea
  • Previne si combate proliferarea celulelor tumorale; artimisinina este un compus dovedit cu puternic efect asupra celulelor tumorale.

Artemisia 3xbiotics – Mod de utilizare:

cate 1 cps de 2 ori pe zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata.

Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. Produsul nostru este obtinut in conformitate cu standardele de calitate ISO 22000, ISO 9001 si GMP.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite