Medica Beetroot 3xBiotics 40cps

Beetroot 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 20628
37,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Anemie Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Beetroot 3xBiotics 40cps de la Medica

Este una din legumele cu importante efecte terapeutice; singurul dezavantaj este excesul de carbohidrați, ea conținand 2g de zahăr la 5g sfeclă. In urma fermentării în culturile de kombucha această cantitate scade sub 10mg/5g sfeclă fiind o cantitate neglijabilă, în plus aceste zaharuri ajută la dezvoltatea bacteriilor benefice (probiotice) cat și la dezvoltatea produșilor de metabolism (postbiotice) importanți pentru sănătate (acizi organici, zaharuri rare, etc).

Beetroot 3xBiotics - Cardiovascular & Immune defender Compoziția sfeclei roșii constă în nutrienți valoroși cum ar fi: vitamina C, acid folic, potasiu, mangan, pigmenți bioactivi (betalaină), antioxidanți (carotenoizi, polifenoli și flavonoide- care dau culoare roșie profundă), aminoacizi conținand sulf importanți în procesul de detoxifiere, nitrați. Efectele sfecle roșii asupra sănătății sunt: Răspuns antiinflamator rapid și de susținere a imunității.

Cardiovasculare: menține endoteliul normal și produce vasodilatație, creand astfel un flux sanguin sănătos la nivelul întregului organism. Aceste efecte benefice sunt datorate creșterii, eliberării de oxid nitric și asigură fluxul sanguin optim pentru inimă, creier, mușchi cat și alte organe. De asemenea studiile au dovedit efecte benefice hematopoetice (creșterea hematiilor si a leucocitelor: efect antianemic și imunostimulator). Imbunătățește neuroplasticitatea creierului și capacitatea de creștere a conexiunilor neuronale. Ajută la detoxifierea celulară și a organismului. Efectele sfeclei roșii sunt potențiate de rodie, un puternic antioxidant, antiinflamator, imunostimulator și de cantitatea mare de polifenoli și flavonoizi din polenul fermentat. Produsul optimizează nivelul de energie și ajută la diminuarea efectului de îmbătranire precoce datorită stresului și poluării cotidiene.

Beetroot 3xBiotics - Ingrediente/cps: pulbere din radacina de Sfecla-rosie (Beta vulgaris)* - 450 mg, polen poliflor fermentat* - 100 mg, pulbere (maltodextrina 30%25) din fructe de Rodiu (Punica granatum)* - 100 mg; (*materiile prime au fost fermentate in culturi sinbiotice de drojdii si bacterii si uscate pe pat de maltodextrina).

Beetroot 3xBiotics - Mod de utilizare: 1 capsula de 2 ori pe zi, înainte de masele principale cu un pahar de apă plată. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului! A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza! 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite