Medica Fomes Fomentarius 60cps

Fomes Fomentarius 60cps

Disponibil la comanda online

SKU 20578
43,13 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fomes Fomentarius 60cps de la Medica

Fomes Fomentarius 60cps, Medica

Ciupercă omniprezentă în țara noastră, bogată în vitamine (D, complex B), microelemente (K, Se, Cu, Fe), dar și b-glucani, prezintă efecte similare ciupercilor medicinale chinezești (Ganoderma, etc) și anume: antivirală antibacteriană antioxidantă imunomodulatorie antitumorală de reglare a glicemiei și colesterolului În plus , aceasta are o activitate de promovare a proliferării neuronale prin intermediul proteinei NGF (nerve growth factor), ceea ce o recomandă în bolile neurodegenerative (demență), anxietate și insomnie. O altă activitate specifică a acestei ciuperci este cea antihemoragică, fiind utilă în tulburări menstruale, epistaxis, răni la nivelul pielii, această proprietate de oprire a sângerărilor dându-i și numele de “ ciuperca chirurgului ”.

 Ingrediente/cps: pulbere din iască (Fomes fomentarius) – 350 mg, pulbere de carbune obținut din arderea plantelor: frunze de Pelin (Artemisia absinthium – 80%25, rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale) – 20%25 - 200 mg, pulbere din părti aeriene de Traista-ciobanului (Capsella bursa pastoris) – 50 mg, atomizat din amestec de plante fermentate* (parti egale): rădăcină de Brusture (Arctium lappa), rădăcină de Ginseng-rosu (Panax ginseng), părți aeriene de Coada-soricelului (Achillea millefolium), flori de Galbenele (Calendula officinalis), scoarță de Neem (Azadirachta indica), frunze de Salvie (Salvia officinalis) – 50 mg *plantele au fost fermentate în culturi sinbiotice de drojdii și bacterii.

Mod de utilizare: 1cps x 2/zi, înainte de mesele principale cu un pahar de apă plată. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite