ANOSON colagen patentat UC-II Natural Doctor 60 cps

ANOSON colagen patentat UC-II Natural Doctor 60 cps

Disponibil la comanda online

SKU 19478
418,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Artrita Imunitate Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ANOSON colagen patentat UC-II Natural Doctor 60 cps de la Natural Doctor

Suplimentul alimentar ANOSON cu colagen UC-II reg; sustine elasticitatea si mobilitatea articulatiilor, genunchilor, soldurilor, umerilor, coatelor si gleznelor. UC-II reg; este un ingredient biologic activ si o forma brevetata de colagen de tip II care intareste sistemul imunitar ajutand la mentinerea sanatatii articulatiilor si sprijina regenerarea cartilajului sanatos. Cartilajul este unul dintre tesuturile conjunctive primare ale corpului, oferind flexibilitate si sprijin articulatiilor. Colagenul de tip II nedenaturat este proteina structurala principala din cartilaj, care este responsabila pentru rezistenta sa, fiind un adjuvant al articulatiilor sanatoase.

Acest supliment alimentar ajuta la intarirea articulatiilor datorita ingredientului imunomodulator UCII reg;, a MSM, glucozaminei si vitaminei B3. Sistemul imunitar al organismului identifica fibrele de colagen ca fiind , celule straine, si declanseaza un raspuns inflamator impotriva cartilajului care contine colagen in propriile articulatii, initiind astfel inflamatii si disconfort articular. UC-II este un ingredient cu dubla actiune: 1) ofera colagen activ de tip II corpului uman, acesta este necesar pentru regenerarea articulatiilor si 2) intareste sistemul imunitar al organismului dezactivand elementele pro-inflamatorii de baza citokinele, cum ar fi interleukina 10 (IL-10), care sunt implicate in inflamatia articulatiilor.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 2 capsule zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 60 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, porumb sau lapte.

Compozitie: Metilsulfonilmetan(MSM) 500mg*, nicotinamida(vitamina B3) 200mg*(1250% din VNR**), sulfat de glucozamina(2KCL) 420mg din care sulfat de glucozamina pur 300mg*, colagen de tip II nedenaturat UC-II® 40mg*. (*Continutul pentru 2 capsule) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: celuloza microcristalina, coji de orez organic, invelisul vegetal al capsulei. Valori nutritionale: Metilsulfonilmetan(MSM) 500mg*, nicotinamida(vitamina B3) 200mg*(1250% din VNR**), sulfat de glucozamina(2KCL) 420mg din care sulfat de glucozamina pur 300mg*, colagen de tip II nedenaturat UC-II® 40mg*. (*Continutul pentru 2 capsule) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: celuloza microcristalina, coji de orez organic, invelisul vegetal al capsulei. 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite