IRON SOFTLY ABSORBED formula delicata de fier Natural Doctor 90 cps

IRON SOFTLY ABSORBED formula delicata de fier Natural Doctor 90 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22175
161,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Anemie Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere IRON SOFTLY ABSORBED formula delicata de fier Natural Doctor 90 cps de la Natural Doctor

Formula delicata de fier Iron Soflty Absorbed.

Una dintre cele mai frecvente cauze ale oboselii este deficitul de fier. Acest supliment alimentar contine o forma brevetata de bislicinat de fier, Ferrochel®.

Bisgicinatul de fier este o forma blanda de fier, in comparatie cu alte surse de fier, cum ar fi sulfatul de fier, deci este potrivit pentru reaprovizionarea fierului. Asigura o absorbtie usoara a fierului, fara efecte adverse.

Beneficii:

  • Metalele sunt elemente fundamentale ale multor parti ale corpului uman si actioneaza ca si catalizatori pentru multe reactii biologice ale corpului.
  • Forma de fier Ferrochel selectata este un compus de fier cu aminoacizi si prezinta un grad ridicat de absorbtie si o toleranta excelenta de catre intestin si stomac.
  • Este sigur pentru utilizare de catre femeile insarcinate, mamele care alapteaza, adolescenti si adulti.
  • Spre deosebire de formele obisnuite de fier, fierul bisglicinat nu interfereaza cu absorbtia altor substante nutritive, cum ar fi vitamina E, vitamina C sau calciu.
  • Fierul se absoarbe usor, de asemenea, nu este descompus de acizii stomacului, ci este absorbit direct prin intestinul subtire, ceea ce ajuta la prevenirea efectelor secundare, cum ar fi greata, constipatie, tulburari de stomac cauzate de formele obisnuite de fier.

Ingrediente active per capsula: Fier (sub forma de bisglicinat de fier*) 25 mg (179%).

Alte ingrediente: capsula goala (celuloza vegetala), faina de orez (purtator).

Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, soia, porumb sau lapte. Este potrivit pentru vegetarieni.

Mod de utilizare: A se lua 1 capsula zilnic dupa masa sau in functie de recomandarea medicului.

Atentionari: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite