L-GLUTAMINE CHIOS MASTIHA sanatatea stomacului Natural Doctor 90 cps

L-GLUTAMINE CHIOS MASTIHA sanatatea stomacului Natural Doctor 90 cps

Disponibil la comanda online

SKU 19481
296,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere L-GLUTAMINE CHIOS MASTIHA sanatatea stomacului Natural Doctor 90 cps de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar cu glutamina de o calitate superioara Kyowa reg; din Japonia si Chios Mastiha, o rasina traditionala, contribuie la sanatatea stomacului. Chios Mastiha este un produs protejat originar din insula Chios, Grecia si a fost folosit inca din antichitate pentru ulcerul de stomac. Chios Mastiha este un tip de rasina produsa din arborele de mastic(Pistacia Lentiscus var. Chia). Este o rasina naturala, aromatica, in forma de lacrima, cultivata inca din antichitate in Insula Chios din Marea Egee.

Contine acizi terpenici, fitosteroli, molecule polifenolice si o multime de ingrediente active, mai mult de 80 de nutrienti cu proprietati benefice cunoscute pentru stomac. Are o utilizare traditionala dovedita din 1997. Chios Mastiha a fost numit produs cu denumire de origine protejata. Know-how-ul pentru cultivarea Chios Mastiha a fost inclus de UNESCO pe lista sa reprezentativa a patrimoniului cultural imaterial al umanitatii.

L-glutamina are un rol important in protejarea mucoasei intestinului. Glutamina este un aminoacid important si are un rol activ in procesul de metabolism.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula de 3 ori pe zi sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 90 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, porumb, soia sau lapte.

Compozitie: L-glutamina 300mg* 900mg**, pudra de Chios Mastiha cu Inulin 300mg* 900mg** din care Chios Mastiha 180mg* 540mg**, inulina 120mg* 360mg**. (*Continutul pentru 1 capsula) (**Continutul pentru doza zilnica de 3 capsule). Alte ingrediente: sterat de magneziu(vegetal), invelisul capsulei(celuloza vegetala). Valori nutritionale: L-glutamina 300mg* 900mg**, pudra de Chios Mastiha cu Inulin 300mg* 900mg** din care Chios Mastiha 180mg* 540mg**, inulina 120mg* 360mg**. (*Continutul pentru 1 capsula) (**Continutul pentru doza zilnica de 3 capsule).

Alte ingrediente: sterat de magneziu(vegetal), invelisul capsulei(celuloza vegetala). Beneficii: Acest supliment alimentar cu glutamina de o calitate superioara Kyowa® din Japonia si Chios Mastiha, o rasina traditionala, contribuie la sanatatea stomacului. Chios Mastiha este un produs protejat originar din insula Chios, Grecia si a fost folosit inca din antichitate pentru ulcerul de stomac.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite