NICOTINAMIDE functionare normala organism Natural Doctor 90 cps

NICOTINAMIDE functionare normala organism Natural Doctor 90 cps

Disponibil la comanda online

SKU 19480
128,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere NICOTINAMIDE functionare normala organism Natural Doctor 90 cps de la Natural Doctor

Nicotinamida sau vitamina B3 este o vitamina solubila in apa, care participa la peste 200 de functii ale corpului care au legatura cu metabolismul glucidelor, grasimilor si proteinelor, pentru a produce energie in celule. Acest supliment alimentar este necesar pentru a mentine sanatatea sistemului nervos si a functiei cognitive.

O cauza binecunoscuta a deficitului de nicotinamida este cresterea numarului de bacterii in intestinul subtire. Nicotinamida este importanta atat in productia de energie cat si in protejarea corpului impotriva deteriorarii excesive a tesuturilor. Este necesara pentru o varietate de reactii chimice in organism si pentru a mentine echilibrul neurologic.

Nicotinamida apare in cantitati mici in principal in carne, peste, nuci si ciuperci si intr-o masura mai mica in unele legume. Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic dupa masa sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 90 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, porumb, soia sau lapte. Este potrivit pentru vegetarieni. 

Compozitie: Niacina/Vitamina B3(sub forma de nicotinamida) 500mg*(3125% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: dioxid de siliciu, invelisul capsulei(celuloza vegetala). Valori nutritionale: Niacina/Vitamina B3(sub forma de nicotinamida) 500mg*(3125% din VNR**). (*Continutul pentru 1 capsula) (**Valoare nutritiva de referinta).

Alte ingrediente: dioxid de siliciu, invelisul capsulei(celuloza vegetala). 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite