Nera Plant Kit Capsule Detoxi-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Detoxi-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20981
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detoxifiere Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Detoxi-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Efecte benefice: Suport pentru eliminarea substanțelor toxice din organism. Susțin funcționarea normală a rinichilor și a tractului urinar și asigură un flux urinar normal.
 
Cum acţionează?
  • Suport pentru eliminarea substanţelor toxice din organism (Mesteacăn, Coada-calului, Sânziene, Soc, Păpădie, Urzică)
  • Susţin funcţionarea normală a rinichilor (Urzică) şi a tractului urinar (Coada-şoricelului, Păpădie, Urzică)
  • Asigură un flux urinar normal (Păpădie)
Pentru ce se recomandă?
  • Afecțiuni ale aparatului digestiv, ale ficatului și bilei
  • Afecţiuni circulatorii (varice, hemoroizi)
  • Obezitate
  • Infecţii urinare
  • Helmintiaze

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente :

Ingrediente/capsulă: 350 mg pulbere din 11 plante - 70 mg Sânziene (Galium verum)*; 70 mg Urzică (Urtica dioica)*; 52.5 mg frunze de Mesteacăn (Betula sp.)*; 52.5 mg flori de Soc (Sambucus nigra)*; 35 mg Gălbenele (Calendula officinalis)*; 21 mg Leurdă (Allium ursinum)*; 21 mg părți aeriene și rădăcină (părți egale) de Păpădie (Taraxacum officinale)*; 17.5 mg Coada-șoricelului (Achillea millefolium)*; 3.5 mg Coada-calului (Equisetum arvense)*; 3.5 mg părți aeriene de Merișor (Vaccinium vitis-idaea)*; 3.5 mg Țintaură (Centaurium erythraea)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite