Nera Plant Kit Capsule Endocrino-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Endocrino-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20983
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Infertilitate la femei Menopauza Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Endocrino-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Endocrino-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Susţin buna funcţionare a sistemului reproducător, atât la femei, cât şi la bărbaţi. Ajută la diminuarea durerilor menstruale și a manifestărilor neplăcute asociate menopauzei. Contribuie la menținerea echilibrului hormonal feminin, a stării de calm și a confortului la menopauză și în timpul ciclului menstrual. Ajută la remineralizarea organismului și la întărirea firului de păr, atunci când pierderea acestuia este legată de un dezechilibru hormonal.
 
Cum acţionează?
  • Susţin buna funcţionare a sistemului reproducător (Năpraznic, Lucernă), atât la femei, cât şi la bărbaţi
  • Ajută la diminuarea durerilor menstruale (Coada-șoricelului) și a manifestărilor neplăcute asociate menopauzei (Trifoi-roșu)
  • Contribuie la menținerea echilibrului hormonal feminin (Salvie), a stării de calm și a confortului la menopauză și în timpul ciclului menstrual (Zmeur, Salvie, Trifoi-roșu, Schinduf)
  • Ajută la remineralizarea organismului și la întărirea firului de păr, atunci când pierderea acestuia este legată de un dezechilibru hormonal (Coada-calului)
Pentru ce se recomandă?
  • Infertilitate (atât la femei, cât și la bărbați)
  • Afecțiuni ale aparatului reproducător al femeii (disfuncții ovariene, noduli mamari etc.)
  • Tulburări menstruale (ciclu prelungit, sângerări excesive, absența menstruației, menstre dureroase, prelungite, însoţite de simptome neplăcute: umflarea şi durerea sânilor etc.)
  • Tulburări care însoțesc menopauza (bufeuri, transpirații, palpitaţii,osteoporoză, uscăciune vaginală) sau andropauza (disfuncţia erectică)

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite