Nera Plant Kit Capsule Oftalmo-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Oftalmo-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20993
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Pachete promotionale Ingrijire ochi Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Oftalmo-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Oftalmo-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Mențin sănătatea ochilor prin acțiune antioxidantă și de susținere a sistemului venos. Susțin acuitatea vizuală, funcționarea retinei și circulația sanguină oculară.
 
Cum acţionează?
  • Mențin sănătatea ochilor (Silur) prin acțiune antioxidantă (Afin) și de susținere a sistemului venos (Afin)
  • Susțin claritatea vizuală (Silur, Crăițe), funcționarea retinei (Silur, Crăițe) și circulația sanguină oculară (Afin)
Pentru ce se recomandă?
  • Afecțiuni oculare și probleme de vedere
  • Oboseală oculară, scăderea acuității vizuale
  • Dificultăți în adaptarea vizuală la lumină sau întuneric
  • Ochi uscați

Recipientul de ceramică pentru Kit
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente:

Ingrediente/capsulă: 320 mg pulbere din 4 plante - 128 mg Crăiţe (Tagetes erecta)*; 121.6 mg Cătină (Hippophaë rhamnoides)*; 64 mg frunze și fructe (părți egale) de Afin (Vaccinium myrtillus)*; 6.4 mg Silur (Euphrasia officinalis)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare:

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Supli- mentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Se recomandă consultarea specialistului înaintea consumului de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra la temperaturi de 15-30oC, ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite