Bromelain & Papain 700 GDU, 60 capsule, Zenyth

Bromelain & Papain 700 GDU, 60 capsule, Zenyth

Disponibil la comanda online

SKU 21252
91,22 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bromelain & Papain 700 GDU, 60 capsule, Zenyth de la Zenyth

Bromelain & Papain 700 GDU, 60 capsule, Zenyth

Enzime digestive 100% naturale
Supliment alimentar pentru îmbunătățirea digestiei proteinelor și susținerea articulațiilor

Bromelain & Papain este un supliment alimentar 100% natural, 100% vegetal, recomandat pentru digestia și absorbția proteinelor și susținerea sănătății articulare. Bromelaina, complex de enzime din tulpina și fructul de ananas, îmbunătățește digestia, reducând riscul indigestiilor și lipsa de energie corelată cu acestea. Având rol antiinflamator și antiedematos, bromelaina contribuie la refacerea țesuturilor după leziuni post-operatorii și post-traumatice și la menținerea mobilității articulare. Papaina, enzimă conținută și extrasă din fructul de papaya, contribuie la îmbunătățirea digestiei proteinelor și are un efect calmant asupra stomacului. Totodată, papaina ajută la recuperarea musculară după efort intens și la vindecarea rănilor.

Ingrediente
Bromelaină, min. 1.200 GDU (Gelatin Digesting Units)/g, extrasă din tulpina de ananas – Ananas comosus, cu adaos de 5% maltodextrină; papaină, min. 30.000 unități/mg, extrasă din fructul de papaya – Carica papaya, cu adaos de 30-35% dextroză; capsule vegetale: hipromeloză.

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Prima izolare a bromelainei a fost făcută de chimistul venezuelean Vicente Marcano, în 1981, prin fermentarea fructului de ananas. În 1982, echipa coordonată de Russell Henry Chittenden a investigat mai amănunțit substanța denumind-o „bromelin“. Bromelaina este absorbită rapid și difuzează în tot organismul, permițând o fracționare în aminoacizi a proteinelor anormale secretate la nivelul țesuturilor și facilitând eliminarea lor.

Indicații
• Îmbunătățirea digestiei proteinelor.
• Susținerea sănătății articulare.
• Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
• Refacerea organismului după efort.
• Refacerea țesuturilor după leziuni post-operatorii și post-traumatice.
• Menținerea sănătății aparatului cardiovascular.
• Susținerea funcționării normale a sistemului imunitar.

Un studiu apărut în Journal of Burn Care and Research a constatat că bromelaina a contribuit la vindecarea arsurilor prin dizolvarea și îndepărtarea țesutului mort. Și papaina ajută la cicatrizarea rănilor pielii, prin stimularea activității celulelor producătoare de colagen fără a deteriora țesutul sănătos, potrivit unui studiu publicat în revista Phytochemistry.

Mod de administrare
• Adulți: câte o capsulă de 2-3 ori/zi, în timpul meselor, sau conform recomandării specialistului. Putere enzimatică per capsulă: 700 GDU (Gelatin Digesting Units – unități de dizolvare a gelatinei).
Precauții și contraindicații
• Nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor, persoanelor cu ulcer peptic sau celor alergice la oricare dintre ingrediente. Persoanele cu tulburări de coagulare sau care iau medicamente care pot crește riscul de sângerare, anticoagulante, antitrombotice sau antiinflamatorii nesteroidiene trebuie să utilizeze produsul numai sub supravegherea medicului.
• Nu se recomandă administrarea cu două săptămâni înainte sau după proceduri dentare sau chirurgicale.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite