Nattokinase 2000 FU. 30 cps Zenyth

Nattokinase 2000 FU. 30 cps Zenyth

Disponibil la comanda online

SKU 21256
64,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Varice Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Nattokinase 2000 FU. 30 cps Zenyth de la Zenyth

Nattokinase 2000 FU. 30 cps Zenyth

De ce să alegi acest produs:

 • Supliment alimentar natural.
 • Conține nattokinază naturală, din extract de soia.
 • 100 mg nattokinază pe capsulă – 2000 FU (unități fibrinolitice).
 • Recomandat persoanelor care suferă de hemoroizivaricepolipi nazali.
 • Menține circulația normală și fluidizarea sângelui.
 • Reduce inflamația și durerea.
 • Acțiune anticoagulantăantisclerotică și anti-agregant plachetară.
 • Adjuvant în refacerea post-traumatisme sau intervenții chirurgicale, pentru reducerea riscului de formare a trombilor.
 • Efect vasoprotector și neuroprotector.
 • Capsulă gastrorezistentă pentru absorbție crescută în intestin.
 • Potrivit și pentru vegetarieni și vegani.

Nattokinaza, secretul bucătăriei japoneze pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge! În plus, reduce inflamația și durerea

Nattokinaza este o enzimă naturală, extrasă din natto, un preparat din bucătăria tradițională japoneză, obținut prin fermentarea boabelor de soia de către bacteria Bacillus subtilis var. natto. Nattokinaza are o activitate fibrinolitică puternică, ajutând la prevenirea acumulării de fibrină și alte substanțe cu potențial inflamator în organism. Fibrina este o proteină din sânge produsă în timpul procesului de coagulare. Astfel, nattokinaza este ideală mai ales în urma diferitelor traume lezionale, după efort fizic intens sau după intervenții chirurgicale.

Suplimentul alimentar Nattokinase 2000 FU este recomandat ca protector al sănătății vasculare, prin reducerea riscului formării trombilor, restabilirea funcției și elasticității endoteliale, reducerea inflamației și restabilirea unei circulații eficiente la nivel cardiovascular, pulmonar, cerebral, renal, hepatic, genital, ocular, muscular, întrucât îmbunătățește fluxul și fluiditatea sanguină și reglează procesele de coagulare sanguină.

UNITĂȚI FIBRINOLITICE. O capsulă de Nattokinase de la Zenyth conține 2000 FU (unități fibrinolitice sau unități de digerare a fibrinei). Această cifră exprimă puterea enzimei de a digera fibrina, care alcătuiește cheagurile de sânge.

Cum te ajută produsul Nattokinase 2000 FU de la Zenyth?

 • Contribuie la menținerea circulației și fluidizarea sângelui.
 • Reduce inflamația și durerea.
 • Are acțiune anticoagulantă și anti-agregant plachetară.
 • Are acțiune antisclerotică, sprijinind raportul optim LDL/HDL (proteinele transportatoare ale colesterolului).
 • Are acțiune mucolitică.
 • Reduce tensiunea arterială.
 • Are acțiune vasoprotectoare.
 • Are efect neuroprotector.

Suplimentul Nattokinase 2000 FU este recomandat ca adjuvant în refacerea post-traumatisme sau intervenții chirurgicale, pentru refacerea țesurilor afectate și pentru protecția acestora.

Nattokinaza asigură suportul regenerării țesuturilor și menține procesul normal de descompunere a unor structuri proteice (mucus, fibrinogen, factori de coagulare, fibrină, cheaguri de sânge, plăci de colesterol, plăci de amiloid), acumulate peste nivelurile normale în țesuturi aflate în curs de regenerare.

Când este recomandată nattokinaza?

Nattokinaza este recomandată persoanelor care suferă de hemoroizi, varice, polipi nazali. Poate fi de ajutor în bolile cardiovasculare, tensiune mărită, recuperare post-accident vascular cerebral, angină pectorală, tromboză venoasă profundă, ateroscleroză, circulație periferică defectuoasă.

Nattokinaza poate contribuie la reducerea durerii și inflamației, în fibromialgie, oboseală cronică, endometrioză, spasme musculare. Poate fi folosită, de asemenea, pentru reducerea mucusului de la nivelul aparatului respirator, fără a usca mucoasele.

Nattokinaza și efectul său trombolitic și antitrombotic

Numeroase studii au evidențiat capacitatea nattokinazei de a descompune structura de rețea a fibrinei care alcătuiește cheagurile de sânge. Mai exact, datorită activității enzimatice proteolitice directe a nattokinazei, efectul acesteia este atât trombolitic, cât și antitrombotic. Datorită acestei acțiuni îmbunătățește circulația.

Mai mult, s-a demonstrat că nattokinaza extrasă din boabele de soia fermentată inhibă agregarea trombocitelor prin blocarea formării tromboxanului și, prin urmare, întârzie tromboza după lezarea oxidativă a peretelui arterial. Datorită acestei proprietăți, efectului antiinflamator și capacității de reducere a plăcilor de amiloid s-a evidențiat inclusiv capacitatea neuroprotectoare a nattokinazei.

Atunci când este administrată într-o doză de 2.000 de unități fibrinolitice zilnic, timp de două luni, s-a demonstrat că nattokinaza are efect anticoagulant, ocupându-se de scăderea nivelurilor de fibrinogen. De asemenea, în cazul călătoriilor pe distanțe lungi și nu numai, nattokinaza reduce edemul picioarelor și dizolvă eventualele cheaguri de sânge apărute.

Nattokinaza și protecția cardiovasculară

Potrivit studiilor, nattokinaza contribuie la menținerea circulației și vâscozității normale a sângelui, asigurând astfel o refacere mai rapidă a țesuturilor afectate de circulația defectuoasă. În acest context, nattokinaza menține structura și grosimea normală a peretelui vascular arterial și venos, are efect hipolipemiant, reducând depunerea colesterolului la nivelul pereților vaselor sangvine. De asemenea, poate preveni și poate contribui la reducerea/dizolvarea cheagurilor de sânge care pot duce la accidente ischemice și îmbunătățește tensiunea arterială. În toate aceste situații poate reduce inflamația și durerea.

 
 
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite