Ceai BIO stare de bine din 5 plante speciale Pages 20 plicuri

Ceai BIO stare de bine din 5 plante speciale Pages 20 plicuri

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17815
24,29 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ceaiuri Ceaiuri doze
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai BIO stare de bine din 5 plante speciale Pages 20 plicuri de la Pages

Infuzia bio stare de bine din 5 plante speciale Pages este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata.

Bucura-te de amestecul subtil de verbena lamaioasa, emblema regiunii franceze Haute-Loire, teiul argintiu cu gust delicios de miere, menta aromata, musetelul inflorit si frunzele de portocal.

Este o infuzie care imbina aroma placuta de lamaie cu portocala si menta, pentru a oferi o bautura delicata, ideala in orice moment al zilei.

Frunzele de portocal sunt folosite pentru proprietatile sale linistitoare pe care le ofera corpului, astfel ca un consum de 4 pliculete de ceai pe zi va permite sa va bucurati pe deplin de beneficiile sale.

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute Temperatura de infuzare: 90 C Certificare ecologica producator FR-BIO-01.

Produs in Franta.

Gramaj: 20 x 1.5g Compozitie: Menta* 24%, verbena* 23%, frunze de portocale amare* 20%, musetel 18%, tei* 9%, ulei de lamaie* 6%. (*Ingrediente din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Contine cantitati neglijabile de grasimi, acizi grasi saturati, carbohidrati, zaharuri, proteine ​​si sare.

Beneficii: Este o infuzie care imbina aroma placuta de lamaie cu portocala si menta pentru a oferi o bautura delicata, ideala in orice moment al zilei.
Frunzele de portocal sunt folosite pentru proprietatile sale linistitoare, astfel ca un consum de 4 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.

Utilizare produs: Frunzele de portocal sunt folosite pentru proprietatile sale linistitoare pe care le ofera corpului, astfel ca un consum de 4 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.
Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite