Adserv Ceai Macese Intregi 50g ADNATURA

Ceai Macese Intregi 50g ADNATURA

Disponibil la comanda online

SKU 20808
5,22 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Boli hepatice Diaree Ceaiuri Ceaiuri vrac
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai Macese Intregi 50g ADNATURA de la Adserv

Compoziţie:

Macese intregi – Cynosbati fructus.

Principii active:

Macesele au un continut bogat în vitamina C, iar in cantitati mai reduse contin si vitamine precum A, B1, B2, PP şi K. Acestea mai conţin acid citric, acid malic, pectine, tanin, uleiuri esentiale, lecitină şi minerale cum ar fi calciu, magneziu fier, potasiu.
Actiune terapeutica:

tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant, stimulează secreţia urinară.


Recomandari:

Intern: avitaminoză, inapetenţă, sursă de vitamina C, răceala şi gripa; oboseală, convalescenţă, tulburări de circulaţie periferică, litiază renală, sechele de hepatită, afecţiuni ale ficatului, diaree.

Mod de administrare:

Intern: infuzie-peste o lingurita cu plantă se toarna 250 ml apă clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi.

Contraindicaţii:

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adserv:

ADSERV este un producator roman de produse naturiste din 2004. Gama de produse Adnatura cuprinde ceaiuri, tincturi si remedii naturale. Adnatura promoveaza produse 100% naturale obtinute din plante medicinale.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite