Adserv Ceai somn usor, 50g, AdNatura

Ceai somn usor, 50g, AdNatura

Disponibil la comanda online

SKU 20818
5,86 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Insomnie Stres Ceaiuri vrac
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai somn usor, 50g, AdNatura de la Adserv

Ceaiul somn usor sprijina bunastarea mentala in caz de tensiune nervoasa si stres.

Sustine combaterea anxietatii, insomniei, nervozitatii si calmeaza mintea agitata, linisteste starea de nervozitate. O minte mai calma si mai linistita duce la relaxare si la un somn profund, odihnitor.

Ingrediente: flori de lavanda (Lavandula angustifolia), flori si fructe de paducel (Crataegus monogyna), parti aeriene de roinita (Melissa officinalis), parti aeriene de busuioc (Ocimum basilicum), parti aeriene de salvie (Salvia officinale), parti aeriene de talpa-gastii (Leonurus cardiaca), flori de musetel (Matricaria chamomilla).

Mod de utilizare:

Intern: infuzie – peste 1-2 lingurite cu planta sau 1-2 pliculete de ceai se toarna 250ml de apa clocotita.  Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 1-2 cani cu ceai pe zi, seara, dupa ora 21.

Atentionari: la dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Mod de prezentare: o cutie cu 50g de ceai.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adserv:

ADSERV este un producator roman de produse naturiste din 2004. Gama de produse Adnatura cuprinde ceaiuri, tincturi si remedii naturale. Adnatura promoveaza produse 100% naturale obtinute din plante medicinale.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite