Hypericum Ceai Antidiareic 30 gr

Ceai Antidiareic 30 gr

Disponibil la comanda online

SKU 16826
6,12 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai Antidiareic 30 gr de la Hypericum

Produsul Ceai Antidiareic vrac este deosebit de util în normalizarea tranzitului intestinal și atenuarea disconfortului abdominal asociat accelerării peristaltismului.

Menținerea sănătății sistemului digestiv este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, digestia, în special pe fondul unor dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intoleranțe), dar și a unei infecții alimentare sau chiar și a unui sistem nervos suprasolicitat, poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidentă odată cu apariția balonării, meteorismului, arsurilor de stomac asociate sau nu cu reflux gastroesofagian, a stărilor de greață, inapetență sau a poftelor exagerate. Însă poate cele mai evidente și supărătoare senzații sunt cele provocate de creșterea vitezei și intensității de contracție a stomacului și intestinelor. Acestea sunt însoțite cel mai adesea de colici și nevoia imperioasă de a merge la toaletă.

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect astringent, antispastic și antiseptic, precum Răchitanul, Menta, Stejarul sau Nucul pot fi o soluție naturală și eficientă de a reduce colicile, de a ușura digestia, de a susține mecanismele de regenerare a mucoaselor tractului digestiv și de a ajuta la reechilibrarea microbiotei stomacale și intestinale.

Ingrediente Ceai Antidiareic 

 • Frunze de Mentă (Mentha piperita) – 26,31%,
 • părți aeriene de Răchitan (Lythrum salicaria) – 23,68%,
 • scoarță de Stejar (Quercus robur) – 15,79%,
 • părți aeriene de Troscot (Polygonum aviculare) – 10,52%,
 • părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 5,26%,
 • frunze de Nuc (Juglans regia) – 5,26%,
 • frunze de Pătlagină (Plantago lanceolata) – 5,26%,
 • părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 2,64%,
 • părți aeriene de Coada-racului (Potentilla anserina) – 2,64%,
 • părți aeriene de Turiță-mare (Agrimonia eupatoria) – 2,64%.

Detalii Ceai Antidiareic vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea produsului Ceai Antidiareic vrac, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci, părțile aeriene de Răchitan, Coada-șoricelului, Coada-racului sau frunzele de Mentă și scoarța de Stejar.

Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, Ceaiul Antidiareic ajută la inhibarea dezvoltării microbiotei patogene intestinale, fiind un antispastic și astringent eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv.

Acesta este util în diminuarea colicilor, normalizarea frecvenței și consistenței scaunelor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării. De asemenea, acesta limitează dezvoltarea microorganismelor (de ex: Staphylococcus aureusStreptococcus mutansStreptococcus salivariusBacillus megatherium, Leptospira icterohaemorrhagiae, Bacillus subtilis ș.a.) asupra cărora are efecte bacteriostatice sau bactericide. În plus, compușii activi (de ex.: chamazulenă, α-bisabolol, mentol, apigenină, camilină, matricină, colină, serpilină, juglonă, flavonoide, cumarine, colină, mucilagii, acid salicilic, acid achileic, acid cvercitanic, acid ursolic, inozitol, fitosterină, acid clorogenic, vitaminele C și K, minerale și oligoelemente precum Si, Ca, Iod ș.a.) din Ceaiul Antidiareiccontribuie și la modularea răspunsului imun, cu efecte pozitive asupra intoleranțelor alimentare și a digestiei.

Acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: astringentă, antispastică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antiseptică, digestivă, carminativă, calmantă, emolientă, depurativă și diuretică. Folosit extern, produsul are acțiune cicatrizantă, antiseboreică și antimicotică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antidiareic vrac:

 • Menta ajută la indigestie, flatulență și spasme abdominale; ajută la susținerea relaxării și la menținerea unui somn sănătos; contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar; ajută la o digestie sănătoasă, contribuie la funcțiile digestive și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.
 • Răchitanul are o acțiune antiseptică naturală; ajută la reducerea episoadelor cu diaree, fiind eficient în cazul a numeroase forme de diaree.
 • Stejarul contribuie la hidratarea și calmarea gâtului și a mucoasei bucale; ajută la îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii; ajută la normalizarea tranzitului intestinal la persoanele cu intestine sensibile și reduce disconfortul asociat unui tranzit accelerat.
 • Troscotul are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmează senzația de mâncărime în gât și reduce răgușeala; susține eliminarea excesului de apă din organism (mărește diureza); contribuie la eliminarea bacteriilor patogene pe cale urinară prin reducerea capacității acestora de a adera la peretele tractului urinar.
 • Coada-șoricelului poate reduce colesterolul din sânge, poate ajuta la scăderea în greutate, la menținerea funcției vasculare normale și poate contribui la confortul digestiv.
 • Nucul contribuie la menținerea sănătății țesutului epitelial (pielii) prin acțiunea sa antioxidantă.
 • Pătlagina are un efect calmant la nivelul căilor respiratorii și ușurează respirația.
 • Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.
 • Coadaracului ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, are proprietăți antiinflamatoare și analgezice.
 • Turița-mare susține funcția hepato-biliară prin conținutul de fitosterină, stimulează secreția și evacuarea bilei și are proprietăți antiinflamatoare și regeneratoare asupra ficatului.

Mod de utilizare Ceai Antidiareic Intern: sub formă de infuzie din 1-2 lingurițe de plantă la 200 mL de apă clocotită, se lasă acoperit câteva minute, apoi se filtrează și se beau 2-3 căni de ceai pe zi, la nevoie.

Extern: sub formă de decoct. Se va folosi pentru: gargară, clătirea gurii, a părului, băi comune, băi de șezut, spălături locale, ulcerații, cataplasme în pansament steril și calmarea iritațiilor și a infecțiilor de natură microbiană

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social