Bis Nis Ceai verde frunze 100 gr

Ceai verde frunze 100 gr

Disponibil la comanda online

SKU 16487
8,11 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai verde frunze 100 gr de la Bis Nis

Ceaiul verde este un tip de ceai obținut, spre deosebire de ceaiul negru din frunze nefermentate de Camelia sinensis. Diferența în producerea lui față de producerea ceaiului negru constă în faptul că procesul natural de fermentație este oprit. Ceaiul verde este foarte bogat în antioxidanţi şi are multiple beneficii pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe.

Infuzia: se prepara din flori, frunze si ierburi. Peste 1-2 lingurite de planta se toarna 250 ml de apa clocotita. Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, in spatii uscsate si ferite de lumina directa a soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bis Nis: BIS - NIS a reusit sa se impuna drept unul dintre cei mai de seama exponenti ai calitatii, in domeniul producerii ceaiului. Sub brandul Natura, Bis Nis produce o gama variata de ceaiuri din plante traditionale si aromatice, precum si o gama de ceaiuri din amestecuri fine, premium. Gama Bis Nis include si amestecuri de fructe uscate: merisor, goji, agrise.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite