FarmaClass Ceai caraibbean dreams 50 gr

Ceai caraibbean dreams 50 gr

Disponibil la comanda online

SKU 16916
22,07 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ceaiuri Ceaiuri vrac
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai caraibbean dreams 50 gr de la FarmaClass

Ceai caraibbean dreams 50 gr FARMACLASS

Ceai constituit dintr un amestec de fructe exotice cu gust inconfundabil ce iti confera placere si relaxare. Savureaza la maximum aroma deosebita a acestui ceai ce te duce cu gandul la vacanta petrecuta pe o plaja insorita din marea Caraibelor. Se poate servi cu miere si/sau lapte.

Mod de utilizare

  • Pentru o cana, se fierbe apa (aproximativ 250 ml). 
  • Se lasa  la racit doua minute iar apoi se toarna peste o lingurita cu amestec de plante.
  • Se lasa la infuzat  8-10 minute. Se beau 2-3 cani/zi

Ingrediente

  • Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 34%, fructe de Maces  (Rosa canina) 14.7%, parti de fructe de Ananas  -Ananas comosus) (zahar-acid citric) 10.3% , parti de fructe de Mango -Mangifera indica–(zahar – acid citric) , felii de Morcov  (Daucus carrota spp) 8.8%, parti de fructe de Mandarin -Citrus reticulata( zahar din trestie de zahar-acid citric), 5.9% , felii de Mar  (Malus domestica)-4.9%, bucati de fruct de Nuca de Cocos  (Cocos nucifera) 4.9 %, Aroma de kiwi, fructe de cactus, capsune) 2.2%, felii de Capsuni (Fragaria ananassa)- 2%, Ceai-negru  (Camellia sinensis)-2%.

Atentie : Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic . A nu se administra copiilor sub 3 ani. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medical sau farmacistul in legatura cu produsul. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Conditii de pastrare 

  • La loc uscat , ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre FarmaClass: FARMACLASS este un producator roman de suplimente alimentare ce se adreseaza unei game largi de afectiuni. Produsele FarmaClass sunt fabricate respectand norme de calitate si siguranta alimentara la standarde europene, in deplina concordanta cu recomandarile organismelor medicale din tara si strainatate. Portofoliul de produse Farma Class cuprinde produse pentru adulti si produse pentru copii.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite