Ceai Nutrisan L contra litiazelor 50g - FAVISAN

Ceai Nutrisan L contra litiazelor 50g - FAVISAN

Disponibil la comanda online

SKU 20088
10,14 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Adenom de prostata Prostatita Ceaiuri Ceaiuri doze
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai Nutrisan L contra litiazelor 50g - FAVISAN de la Favisan

Ceai pentru Protectia Prostatei Nutrisan PRO Favisan, 50g: ceai recomandat ca adjuvant in afectiuni ale prostatei (adenom de prostata, prostatita), ce actioneaza eficient pentru a optimiza functia renala si urinara. Reduce si combate inflamarea prostatei, precum si disconfortul si durerile, mentinand sanatatea acesteia.

Ingrediente: pufulita, ghimpe, salvie

Mod de administrare: ca infuzie, 1-3 cani/zi: se adauga 250ml de apa clocotita peste 1 lingurita de ceai, se lasa acoperit timp de 20-30 minute, apoi se bea intre mese. Ca pulbere: se macina fin si se inghite cu apa sau ceai cate jumatate de lingurita de 1-3 ori/zi, intre mese.

Cantitate: 50 g.

Afectiuni: Afectiuni prostata, Afectiuni urinare.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite