Medica Graviola 50 G

Graviola 50 G
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ceaiuri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Graviola 50 G de la Medica

Graviola, 50 g, Pro Natura 

Graviola, un copac din padurea Amazoniana, al carui fruct are un aport foarte important in cresterea gradului de imunitate a organismului, este o sursa naturala bogata de vitamina C, vitaminele din complexul B si fibre dietetice. Graviola are 82 de fitochimicale acetogenine diferite, fiind unul din cele mai cercetate plante de catre industria farmaceutica, vezi site wikipedia. Fructul contine, de asemenea, o serie de alte elemente nutritive, incluzand potasiu, magneziu, tiamina, cupru, acid folic si fier. Excelent pentru o stare de bine! Sustine calitatea vietii!

Ingrediente:
Pulbere din fruct de Graviola (Annona muricata).

Mod de utilizare:
O lingurita rasa de 2 ori pe zi. Utilizati pe perioade scurte de timp, 1-2 luni.

A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nostru este obtinut si testat in conformitate cu standardele de calitate.

Prezentare:
50 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite