Stef Mar CleanSkin Chai 80 gr

CleanSkin Chai 80 gr
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ceaiuri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere CleanSkin Chai 80 gr de la Stef Mar

Ceai pentru curatarea tenului (uz intern)Produsul CleanSkin Chai 80 gr

este așa cum sugerează și numele, un ceai ce vine în sprijinul persoanelor care au probleme cu tenul, cum ar fi acnee, puncte negre, exces de sebum sau orice alte impurități la nivelul pielii și în special a tenului.De asemenea acest ceai poate fi folosit și pentru menținerea unui ten sănătos, el având numeroase beneficii.

Acneea este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, fiind favorizată de factorii nocivi din mediu, factori genetici, dereglări hormonale, precum și de o alimentație necorespunzătoare.

Episoadele ocazionale de acnee afectează milioane de oameni din întreaga lume, indiferent de vârstă. Aceste erupții pot fi mai mult sau mai putin grave, unele dintre ele fiind chiar dureroase și, mai presus de toate, inestetice.Una dintre cele mai eficiente modalități de a elimina acneea este să o combați din interior prin consumul de ingrediente naturale care ajută la curățarea organismului.De asemenea este recomandat să aveți un stil de viață cât mai sănătos.

Sportul și consumul de fructe și legume crude sunt esențiale, precum și o hidratare corespunzătoare.Pentru a obține un efect maxim, vă recomandăm să folosiți și produsul CleanSkin Face Wash.

Este recomandată o cură de minim 3 luni pentru a obține rezultatele dorite.

Pentru a obține un efect maxim, vă recomandăm să folosiți produsele CleanSkin Chai și  CleanSkin Face Wash împreună.

Dacă te confrunți cu acneea și nu poți scăpa de ea prin tratamente naturiste, este esențial să ceri sfatul unui medic specialist.Acest mix de ceai, are la bază o rețetă originală ce conține mai multe tipuri de plante, fiecare cu un rol deosebit de important în obținerea unui ten curat și luminos.Salcie – susține reconstrucția țestului conjunctiv hipodermic

Castan – contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi, susține activitatea fiziologică de purificare a pieliiStejar – sprijină starea generală de sanatate și îmbunătățește aspectul pielii

Rozmarin – favorizează eliminarea toxinelor și susține funcția de purificare a sângelui

Gălbenele și Mușețel – ajută la vindecarea pielii în urma traumatismelor suferite, având acțiune cicatrizantă

Trei-frați-pătați – ajută la menținerea unui ten sănătos

Urzică – previne și elimină excesul de sebum

Crețușcă – susține sănătatea pielii și sinteza normala a țesutului conjunctiv

Turmeric și Scorțișoară – susțin sănătatea pieliiLemn-dulce și Iarbă-de-lămâie – înfrumusețează gustul ceaiului, dând o tentă dulce și puțin acrișoară

Modul de preparare este unul foarte simplu, și anume: la 500 ml apă clocotită, se adaugă 5g mix ceai (o masură sau două lingurițe). Se acoperă și se lasă 10-15 minute la infuzat după care se servește, după preferințe, îndulcit sau nu. Ceaiul poate fi servit și rece, pentru un efect de hidratare și răcorire în zilele toride de vară.

Contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului, sarcină, alăptare.Ține minte! Acest ceai este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată...

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Stef Mar: Stef Mar este unul din principalii producatori de ceaiuri din plante medicinale la nivel national. Gama de produse Stef Mar include pe langa ceaiuri, pulberi si tarate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite