Equilibra Gel anticelulitic Aloe Crio Gel, Produs cosmetic impotriva imperfectiunilor cauzate de celulita, 200 ml

Gel anticelulitic Aloe Crio Gel, Produs cosmetic impotriva imperfectiunilor cauzate de celulita, 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 21088
59,07 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cure de Slabire Celulita Ingrijire corp TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel anticelulitic Aloe Crio Gel, Produs cosmetic impotriva imperfectiunilor cauzate de celulita, 200 ml de la Equilibra

Aloe crio-gel anticelulitic de la Equilibra este un gel racoritor care se absoarbe repede in piele, chiar si fara masaj. Datorita efectului de racorire - ice effect - regleaza circulatia periferica deficitara si retentia de apa, probleme tipic feminine, fiind legate de echilibrul hormonal si de starea circulatiei limfatice. Un tratament zilnic imbunatateste vizibil aspectul pielii, care nu va mai arata ca o coaja de portocala si reda tesuturilor tonusul si fermitatea. Dieta dezechilibrata, sedentarismului, regimul bogat in alimente intens procesate,dezechilibrul hormonal, dar si factorul genetic sunt factorii care duc la aparitia aspectului de „coaja de portocala” a pielii. Compozitia echilibrata a crio-gelului anticelulitic hidrateaza si reechilibreaza pielea cu celulita. Produs cosmetic impotriva imperfectiunilor cauzate de celulita. 

  • CAFEINA, CARNITINA, EXTRACTUL DE CACAO: ajuta la
  • ESCINA: imbunatateste rezistenta capilara si reduce aspectul umflat si cutat al pielii cu celulita
  • CENTELLA ASIATICA, AFINUL, GHIMPELE: imbunatatesc circulatia periferica
  • MENTHOL: ofera un senzatie imediata de prospetime

Aplicati doar pe piele fara leziuni. Doar pentru uz extern. Nu lasati la indemana copiilor. Valabilitate 12 luni de la deschidere.

 Equilibra® GAmbe Leggere este un gel proaspat cu efect de gheata care ofera un sentiment imediat de bunastare. Utile in numeroase stari de stres de microcirculare, cum ar fi tocuri inalte, supraponderale, haine stranse si pentru oricine care desfasoara activitati care implica un stil de viata sedentar sau o lunga perioada de timp, de asemenea util atunci cand este foarte fierbinte.

Aloe Vera Equilibra®, continuta in cantitati importante (20%), hidrateaza si reechilibreaza pielea.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite