Adams Vision Acid Hialuronic 100mg 30cps, Adams

Acid Hialuronic 100mg 30cps, Adams

Disponibil la comanda online

SKU 19139
36,45 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Artrita Par, unghii si piele Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Acid Hialuronic 100mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Concentrația scade în mod natural odată cu înaintarea în vârstă. Acidul hialuronic (ca supliment alimentar) efecte anti-ageing, datorită masei moleculare mici, ce pătrunde cu ușurință in țesut. Asigură un aspect tânăr si tonifiat al pielii, părului și unghiilor, dar are nenumărate alte beneficii: pentru ochi sănătoși, mușchi și articulații puternice.

Beneficii sănătate pentru: piele, păr, unghi, ochi, mușchi, articulații; combate efectele îmbătrânirii cauzate de scăderea concentrației de acid hialuronic din corp; hidratează țesuturile in profunzime; formează un strat protector la suprafața pielii și îi redă suplețea și fermitatea; întârzie apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii, reduce ridurile existente și previne formarea lor; tenul va avea un aspect tânăr, luminos și sănătos; combate degradarea celulară și întârzie îmbătrânirea tegumentelor.

Contribuie la formarea colagenului ce determina elasticitatea epidermei; ajuta la regenerarea celulara prin formarea fibroblastelor (celule noi de piele);indicat în recuperarea după afecțiuni dermatologice sau leziuni; îmbunătățește structura și aspectul părului uscat sau deteriorat; reduce mătreața, cearcănele; ajută la refacerea țesuturilor conjunctive; eficient în remedierea afecțiunilor retinei. Crește secreția de lichid sinovial, esențial în mobilitatea articulațiilor; reduce durerile cauzate de inflamații;eficient in combaterea si ameliorarea diverselor afecțiunii ce sunt cauzate de îmbătrânirea cartilajelor; contribuie la sănătatea coloanei vertebrale și a aparatului locomotor.

Ajută la regenerarea țesuturilor și sănătății cavității bucale; eficient in regenerarea gingiilor afectate de diverse afecțiuni; sprijină organismul în regenerarea țesuturilor afectate de diverse afecțiuni sau arsuri solare; determină buna funcționare a inimii și a circulației sângelui prin regenerarea țesuturilor conjunctive; Indicații afecțiuni ale pielii: dermatite, acnee, arsuri.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite