Adams Vision Branca Ursului 400mg 90cps, Adams

Branca Ursului 400mg 90cps, Adams

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19141
65,81 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Branca Ursului 400mg 90cps, Adams de la Adams Vision

Numele de "ginseng-românesc" i se potrivește probabil mai bine decât oricărei alte plante din flora româneasca.Rădăcina și semințele de brânca-ursului revigorează și reîntineresc rapid organismul, măresc capacitatea de efort și tonusul psihic, elimină sterilitatea, impotența și frigiditatea. Comprimatele din brânca-ursului sunt un remediu indicat și vârstei a treia, deoarece o scutesc de neplăcerile declinului fizic, redând tonusul și pofta de viață.

Ingrediente: Extract 4:1 de Brânca Ursului 400 mg

Contraindicații: sarcină/alaptare alergie la Branca-ursului, intoleranța la lactoza.

Precauții: A se evita expunerea la soare sau la radiații UV pe perioada tratamentului, datorită fenomenului de fotosensibilizare.

Administrare: Adulți: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbția substanțelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăți de înghițire, comprimatele se pot rupe in două.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite