Adams Vision Gotu Kola 400mg 30cps, Adams

Gotu Kola 400mg 30cps, Adams

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19123
28,35 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gotu Kola 400mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Gotu Kola este un nootropic și este ideal pentru toate persoanele care doresc să-și susțină sănătatea generală, vitalitatea și abilitățile cognitive.

Gotu Kola (Centella Asiatica) este un extract din plante care este extrem de cunoscut în rândul persoanelor de toate vârstele. Cel mai adesea este asociat cu un efect pozitive asupra funcțiilor cognitive, cum ar fi memoria, atenția sau capacitatea de rezolvare a problemelor. Produsul este consumat și de către studenți atunci când se pregătesc pentru examene importante, dar și de către managerii de top care trebuie să ofere performanțe maxime. Acesta este asociat și cu efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular și asupra funcționării normale a sistemului vascular și digestiv. Extractul de Centella Asiatica este, de asemenea, extrem de cunoscut și în rândul persoanelor care doresc să-și reducă stresul și să-și asigure o bunăstare generală.

Gotu Kola (Centella Asiatica) și beneficiile sale
  • extract funcțional din Centella Asiatica
  • este un nootropic
  • este cunoscut în rândul persoanelor care doresc să-și susțină funcția cognitivă
  • este asociat cu efecte pozitive asupra sistemului digestiv și cardiovascular sau asupra circulației sanguine
  • este sub formă practică de capsule
  • este potrivit pentru vegani
Ingrediente:
  •  Extract 4:1 –  400 mg

2 capsule pe zi, luate cu multa apa.

Prezentare: 

30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite