Adams Vision Valeriana root extract 300mg 30 cps vegetale

Valeriana root extract 300mg 30 cps vegetale

Disponibil la comanda online

SKU 16821
25,84 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Valeriana root extract 300mg 30 cps vegetale de la Adams Vision

Valeriana (Valeriana Officinalis) este o plantă originară din Europa și părți ale Asiei. Rădăcina de valeriană are o istorie lungă de utilizare ca sedativ. Se pare că datorită acțiunii  sale sedative asupra sistemului nervos, a fost folosită ca medicament tradițional încă din perioada romană. 

În ziua de azi, valeriana este folosită pentru a îmbunătăți calitatea somnului, la persoanele care prezintă tulburări de somn, în special insomnie. De asemenea, este folosită și pentru anxietate, stres și multe alte afcțiuni.

Datorită compușilor chimic prezenți în valeriana, acești cresc nivelul GABA din sistemul nervos, stimulând în aceelași timp și receptorii GABA. GABA este un mesager care ajută la reglarea impulsurilor nervoase ale sistemului nervos central, fiind unul dintre principalii neurotransmițători responsabili pentru reglarea somnului.

Rădăcina de valeriană poate ajuta la atenuarea sentimentelor de anxietate care răspuns la stiuațiile stresante.

INGREDIENTE

  • Pulbere de Valeriană (Valeriana officinalis) 200 mg 
  • Extract de Valeriană (cu 0,3% acid valerenic) 100 mg

Prezentare: 30 cps.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social