Siliciu Bioactiv, 500 ml, Bio Synergie

Siliciu Bioactiv, 500 ml, Bio Synergie

Disponibil la comanda online

SKU 17248
65,95 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Siliciu Bioactiv, 500 ml, Bio Synergie de la Bio Synergie

Siliciu Bioactiv, 500 ml, Bio Synergie 

Proprietati:
Siliciu Bioactiv este obținut printr-un proces unic de stabilizare, care menține acidul ortosilicic într-o formă de monomer, formă care prezintă cea mai bună biodisponibilitate și care eliberează treptat siliciul- efect de eliberare prelungită a siliciului.
Siliciul are efect benefic asupra mineralizării osoase, sănătații articulațiilor și tendoanelor, sintezei de colagen, elasticității pielii, sănătății părului și a unghiilor. Suplimentarea dietei obișnuite cu forme biodisponibile de siliciu poate avea potențial terapeutic, inclusiv de prevenire a proceselor degenerative. Siliciul joacă un rol important în scăderea riscului de osteoporoză. 

Ingrediente:
Aromă (vanilina), acid fosforic, acid silicic, apă, urzică (Urtica Dioica) extract 1:1, grapefruit (Citrus maxima) extract.

Mod de administrare:
Agitați conținutul înainte de folosire. Se administrează dimineața, pe stomacul gol. Utilizând măsura de dozare, se administrează câte 45ml pe zi, timp de o saptămână, apoi câte 15ml pe zi, timp de 3 luni sau mai mult, daca e nevoie.

Precautii:
A se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării numai cu recomandarea medicului.
Nu se recomandă utilizarea în cazul alergiei la oricare dintre componentele produsului.
A nu se lăsa  la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.
A nu se depăşi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dietă variată si echilibrată și un mod de viață sănătos.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bio Synergie: BIO-SYNERGIE este o companie din Franta specializata in comercializarea de suplimente alimentare pe baza de extracte naturale, caracterizate de o inalta calitate si eficacitate. Bio-Synergie introduce o gama de produse 100% naturale, cu un mod de actiune bine stabilit si cu adresabilitate foarte clara in ceea ce priveste beneficiile produselor. Produsele naturiste Bio-Synergie au un raport calitate/pret foarte atractiv.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite