BioCo Complex Oase-Cartilaje-Muchi x 120 cpf

BioCo Complex Oase-Cartilaje-Muchi x 120 cpf

La comanda, in 1 zi

SKU 22303
103,91 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Reumatism Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Complex Oase-Cartilaje-Muchi x 120 cpf de la BioCo

BioCo® Complex Oase, Cartilaje si Muschi cu condroitină 

Producătorul operează un sistem de siguranță alimentară certificat conform standardului ISO 22000 și liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricație (GMP)!

Supliment alimentar sub formă de comprimate filmate cu îndulcitorcare conțin sulfat de glucozamină, sulfat sodic de condroitina, MSM, peptide de colagen, precum și vitamine și substanțe minerale.

Calciul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a ligamentelor, precum și la funcționarea normală a sistemului osos.

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular, respectiv la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului.

Cuprul contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.

Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive și la menținerea sănătății sistemului osos.

Zincul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

Glucozamină și condroitina sunt constituenți naturali ai cartilajelor.

MSM este un compus organic cu conținut de sulf și care se găsește în mod natural în organismele vii deci și în organismul omului.

Recomandare: se recomandă consumarea acestui produs tuturor celor care doresc  acorde o atenție specială menținerii sănătății sistemului osos și funcțiilor musculare, de exemplu:
• sunt supraponderali
• fac sport
• efectuează o muncă fizică greastand prelungit în picioare
• sunt în vârstă

Mod de utilizare: pentru adulți se recomandă zilnic 3 comprimate filmate. Se recomandă administrarea comprimatelor cu sau fără alimente, dar cu mult lichid. În cazul dificultăților la înghițire, comprimatul poate fi rupt sau sfărâmat.

Ingrediente: sulfat de glucozamină - clorură de potasiu (care provine din raci/crustacee); carbonat de calciu, metil-sulfonil-metan (MSM), agent de îngroșare (celuloză microcristalină), agenți de lustruire (acizi grași, alcool polivinilic, polietilenglicol), sulfat sodic de condroitină, peptide de colagen, acid L-ascorbic, coloranți (dioxid de titan, oxizi de fier), citrat de zinc, antiaglomerant (dioxid de siliciu), gluconat de cupru.

Substante active in 3 comprimate filmate VNR%*
Vitamina C 80 mg 100%
Vitamina D3 10 μg 200%
Zinc 10 mg 100%
Calciu 400 mg 50%
Mangan 2 mg 100%
Cupru 1 mg 100%
Sulfat de glucozamina 1500 mg -
Sulfat sodic de condroitina 200 mg -
MSM ● din care sulf: 600 mg ● 204 mg -
Peptide de colagen 120 mg -
*VNR Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg 1169/ 2011

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25 °C), la loc uscat și ferit de surse de căldura și de lumina directă a soarelui!

Atenţionare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu luați preparatul dacă sunteți sensibil sau alergic la oricare dintre ingrediente!

Prezentare: megapack cu 120 comprimate filmate a câte 1,805g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite