BioCo Extract de Curcuma 7500 x 60 capsule

BioCo Extract de Curcuma 7500 x 60 capsule

La comanda, in 1 zi

SKU 22313
65,89 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Comprimate, tablete Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Extract de Curcuma 7500 x 60 capsule de la BioCo

Supliment alimentar sub formă de capsule.

Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Extractul de curcumă și de tămâie contribuie la menținerea flexibilității și confortului articulațiilor.

Comorile folosite de secole în India și Africa sunt acum încapsulate într-o concentrație mare!

La producția produsului nu se folosește pulberea de curcumă, ci un extract cu o concentrație 50 de ori mai mare, astfel încât producția unui kilogram de extract de rădăcină de curcumă provine din 50 kilograme de rădăcină de curcumă. Astfel, conținutul de extract al unei capsule este echivalentul a 7500 mg (7,5 g) de pulbere de curcumă.

Pe lângă extractul de curcumă, produsul conține și extract de tămâie (Boswellia serrata), care conține în cantități mari acidul boswellic, un ingredient valoros al tămâiei.

Ingrediente: extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) (50:1) (150mg/ capsulă), extract din rășină de tămâie (Boswellia serata) (100mg/ capsulă), acid L-ascorbic, învelișul capsulei: gelatină, antiaglomeranți (talc, dioxid de siliciu), acetat de DL-alfa-tocoferil,  coloranți (carbonat de calciu, oxizi de fier).

Substanțe active 1 comprimat VNR%*
Vitamina C 80 mg 100%
Vitamina E 10 mg 83,3%
Extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) 150 mg -
Extract din rășină de tămâie (Boswellia serata)
- din care acid boswellic
100 mg
60 mg
-
*VNR%: Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/ 2011 (pentru adulți)

Mod de utilizare: pentru adulți 1 capsulă pe zi, administrat cu mult lichid.

Atenționări: Nu este recomandat pentru persoanele, care au calculi biliari, din cauza efectului coleretic. La persoanele aflate sub medicație cu anticoagulante poate crește riscuri de sângerare. Administrarea produsului nu este permis pentru femeile însărcinate, din cauza efectului astringent uterin. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu utilizați produsul, dacă aveți alergii la oricare dintre componentele produsului.

Condiții de păstrare: a se păstra la temperatura camerei (15-25Co), la loc uscat, răcoros, și ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite