BioCo Extract de Reishi - Ganoderma Lucidum x 60 cpr

BioCo Extract de Reishi - Ganoderma Lucidum x 60 cpr

La comanda, in 1 zi

SKU 22310
74,81 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Extract de Reishi - Ganoderma Lucidum x 60 cpr de la BioCo

Supliment alimentar, care conține extract din ciuperca Reishi.
Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Ganoderma lucidum, cunoscută sub numele de ciuperca Lingzhi sau Reishi, este una dintre cele mai valoroase specii de ciuperci din Asia, mai ales în Japonia și China. Este poreclită „regina ciupercilor” în limbajul comun, datorită utilizării sale în diverse domenii de sute de ani. Este încă puțin cunoscută în Europa, iar efectele sale benefice asupra sistemului imunitar sunt încă studiate.

Produsul nu este realizat din pulbere de ciupercă Reishi, ci dintr-un extract cu o concentrație mare de polizaharide (30%).

Mod de utilizare: pentru adulți 2 comprimate pe zi, administrat cu mult lichid Ingrediente: extract hidroetanolic din ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum), standardizat la 30% polizaharide; agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: talc, dioxid de siliciu.

Substanțe active în 2 comprimate
Extract de Ganoderma lucidum

 

 - din care polizaharide

400 mg

 

 120 mg

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25 °C), la loc uscat și ferit de surse de căldură!

Atenţionare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu utilizați produsul, dacă aveți alergii la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare: 60 comprimate a câte 0,3g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite