BioCo Extract de Usturoi + Pducel + Gingko Biloba x 60 cpr

BioCo Extract de Usturoi + Pducel + Gingko Biloba x 60 cpr

La comanda, in 1 zi

SKU 22314
59,12 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Extract de Usturoi + Pducel + Gingko Biloba x 60 cpr de la BioCo

Supliment alimentar sub formă de comprimate, conținând extract de usturoi, extract de măceș și extract de ginkgo biloba, precum și vitamina C.

Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Componenta valoroasă a usturoiului este allicina, care poate contribui la funcționarea sănătoasă a sistemului circulator și poate avea efecte benefice asupra nivelului de grăsimi din sânge, colesterolului total și colesterolului LDL, precum și asupra nivelului de trigliceride.

Măceșul poate contribui la menținerea tensiunii arteriale normale și a funcționării normale a sistemului circulator.

Flavonoidele din ginkgo pot contribui la menținerea funcționării normale a sistemului circulator și la asigurarea unei circulații sanguine corespunzătoare.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului și, astfel, la menținerea normală a stării și funcționării vaselor de sânge.

Ingrediente:  agenți de încărcare (celuloză microcristalină), maltodextrină, extract din bulbi de usturoi (Allium sativum L.) (150mg/ comprimat), extract din frunze de păducel (Craetegus monogyna) (100mg/ comprimat), acid L-ascorbic, agent de glazurare (acizi grași), antiaglomeranți (talc, dioxid de siliciu), extract din frunze de Ginkgo biloba L. (32mg/ comprimat)

Mod de utilizare: pentru adulți, 2 comprimate pe zi, administrat cu mult lichid.

Substanțe active 2 comprimate VNR%*
Vitamina C 80 mg 100%
Extract din bulbi de usturoi (Allium sativum L.)
-din care allicină
300 mg
3 mg
-
Extract din frunze de păducel (Craetegus monogyna) 200 mg -
Extract din frunze de Ginkgo biloba L.
-din care glicozide de flavonice-din care lactonă terpenică
64 mg
 15,36 mg 3,84 mg
-
*VNR%: Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/2011 (pentru adulți)

Atenționări: Administrarea produsului nu este recomandată în timpul sarcinii și alăptării! Persoanele sub medicație cu anticoagulante trebuie să consulte cu medicul, înainte de administrarea produsului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu utilizați produsul, dacă aveți alergii la oricare dintre componentele produsului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite