BioCo Vit C 500mg x 100 cpr mast

BioCo Vit C 500mg x 100 cpr mast

La comanda, in 1 zi

SKU 22297
60,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Imunitate Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Vit C 500mg x 100 cpr mast de la BioCo

Vitamina C 500 mg cu aromă de portocale – comprimate masticabile

Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!

Supliment alimentar sub formă de comprimate masticabile, care conțin vitamina C cu îndulcitori și zahăr

Se recomandă pentru cei care doresc să consume o cantitate semnificativă de vitamina C, mai degrabă sub formă de comprimate masticabile, în locul celor care trebuiesc înghițite, sau pentru cei care au dificultăți la înghițire (vârstnici și copii).

Este recomandată în special în perioadele cu necesități crescute de vitamina C, în cazul unei alimentații unilaterale, săracă în vitamine, și în starea de convalescență după vindecarea unei boli.

Preparatul are un conținut ridicat de vitamina C care contribuie la:

• la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar,
• pentru a reduce oboseala și astenia,
• la protejarea celulelor

Mod de utilizare: Adulți 1-3 comprimate masticabile în mai multe reprize /zi, pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani se recomandă mestecarea sau se lasă să se dizolve în gură 1 comprimat masticabil pe zi.

Ingrediente: dextroză; ascorbat de sodiu; vitamina C/acid L-ascorbic; emulsifianți: acizi grași; maltodextrină; aromă naturală; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; îndulcitori: sucraloză, ciclamat de sodiu.

Substanță activă în 1 comprimat VNR%*
Vitamina C 500 mg (625 VNR%)* 1500 mg (1875 VNR%)*
*VNR Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/ 2011

Condiții de păstrare: a se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de surse de căldura și de lumina directă a soarelui! Aveți grijă să închideți întotdeauna bine capacul produsului!

Atenționare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemîna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu luați preparatul dacă sunteți sensibil sau alergic la oricare dintre ingrediente! „BioCo” este un nume de companie înregistrat și nu înseamnă o certificare ecologică!

Prezentare: pachet familial cu 100 de comprimate masticabile a câte 1,35g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite