BioCo Vitamină pentru copii de grădiniță cu arome naturale 90 cpr

BioCo Vitamină pentru copii de grădiniță cu arome naturale 90 cpr

La comanda, in 1 zi

SKU 22301
52,58 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate copii Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Vitamină pentru copii de grădiniță cu arome naturale 90 cpr de la BioCo

BioCo® Vitamină pentru copii de grădiniță cu arome naturale, comprimate masticabile.
Producătorul operează un sistem de siguranță alimentară certificat conform standardului ISO 22000 și liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricație (GMP)! 

Supliment alimentar sub formă de comprimate masticabile, cu aromă de vișine, conținând vitamine și minerale în formă organică, îndulcită cu zahăr și îndulcitor

BioCo® Vitamină pentru copii de grădiniță,cu arome naturale este destinat copiilor în vârstă de 3-6 ani, conține arome naturale și 7 ingrediente active. Produsul conține fier necesar pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor, într-o formă organică exclusivă. Tableta de mestecat asigură o cantitate semnificativă de vitamina D, care contribuie la funcționarea adecvată a sistemului imunitar al copiilor, la creșterea și dezvoltarea adecvată aoaselor. În plus față de fierul și vitamina D3, care susțin dezvoltarea sănătoasă a copiilor, produsul conține zinc și seleniu în formă organică, precum și o cantitate semnicativă de vitamina C, completate cu vitaminele B6 și B12 bioactive. Vitaminele B în formă de molecule biologic active sunt utilizate imediat de organism, fără a necesară conversia.

Mod de utilizare: copii 3-6 ani, 1-2 comprimate masticabile pe zi, după masă.

Ingrediente: dextroză, agenți de glazurare (acizi grași), ascorbat de sodiu, acid L-ascorbic, arome naturale de cireșe, citrat de zinc, fumarat deer(II), antiaglomerant (dioxid de siliciu), îndulcitori (sucraloză, ciclamat de sodiu), piridoxal-5-fosfat, L-seleniu metionină, colecalciferol, metilcobalamină.

Ingrediente active:

Substanțe active: 1 comprimat VNR %* 2 comprimate VNR %*
Vitamina B6 (piridoxal-5-fosfat) 0,35 mg 25% 0,7 mg 50%
Vitamina B12 (metilcobalamina) 1 µg 40% 2 µg 80%
Vitamina C 150 mg 187,5% 300 mg 375%
Vitamina D3 5 µg (200 UI**) 100% 10 µg (400 UI**) 200%
Fier (organic) 2,1 mg 15% 4,2 mg 30%
Zinc (organic) 2,5 mg 25% 5 mg 50%
Seleniu (organic) 11 µg 20% 22 µg 40%
* VNR% Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg 1169/ 2011
** UI: Unitatea Internațională

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat, răcoros, și ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A se închide ambalajul după utilizare!

Atenţionare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu utilizați produsul, dacă aveți alergii la oricare dintre componentele produsului. Având în vedere conținutul în fier și vitamina C, nu este recomandat admininstrarea produsului pe stomacul gol

Prezentare: pachet familial de 90 comprimate masticabile a câte 0,85g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite